Acasă FEATURED Facerea de bine..: Un patron din Cluj a ajutat un om fără...

Facerea de bine..: Un patron din Cluj a ajutat un om fără adăpost, doar ca apoi să fie nevoit să cheme poliția

702
0
Masina politie
Masina politie
Timp de lectura: 2 minute

Patronul unei cunoscute firme de construcții din Cluj a fost implicat într-un incident neplăcut după ce a încercat să ofere ajutor unei persoane fără adăpost. Cu toate că inițial a avut intenții nobile, acțiunile acestei persoane au dus la o schimbare de percepție și regret față de gestul său generos.

După ce a oferit oportunitatea de a lucra temporar în cadrul companiei sale, patronul a avut încredere în această persoană și a încercat să-i ofere un sprijin pentru a-și reconstrui viața. Cu toate acestea, într-un regretabil incident, bărbatul respectiv a profitat de încrederea acordată și a comis furtul unor sume importante de bani și obiecte de valoare de la un alt angajat al firmei.

„Acest individ, cu un comportament ce cere milă și se declară a fi un mare creștin, a jefuit din casa unui angajat de-al meu o sumă considerabilă de bani și lucruri de mare valoare. Dacă aveți informații sau este văzut, vă rog să sunați la 112. Poliția este în căutarea lui. Mulțumesc!”, a scris Gheorghe Zanfirache (patronul din Cluj), pe pagina sa de Facebook, potrivit gandul.ro.

Bărbatul din Brașov lucrase înainte de acest incident pentru firma din Cluj, timp de două săptămâni, aceasta fiind perioada de probă. Lucrurile au luat, însă, o întorsătură neașteptată, când patronul firmei a vrut să-l angajeze, iar brașoveanul a zis că nu are buletin.

„L-am cunoscut în gara din Cluj-Napoca, m-a oprit și a zis că nu are unde să doarmă și că locuiește în Brașov și i-am propus să lucreze la mine, că îl angajez eu. S-a bucurat, avea un comportament de mi s-a făcut milă de el și i-am căutat și chirie. I-am închiriat pe banii mei cu gândul că o să-i retrag banii la salariu. L-am ținut în probă de lucru două săptămâni, după care i-am propus să îl angajez și el mi-a spus că are buletinul pierdut. I-am zis să facem alt buletin și aici mi-a dat multe semne de întrebare că nu dorea”, a explicat Gheorghe Zanfirache pentru stiridecluj.ro.

Articolul precedentFostul cameraman al lui Boc a intrat în afaceri imobiliare și construiește pe locul unei case fantomă
Articolul următorUn camion a explodat ÎN MERS Autostrada A10 Sebeș-Turda. VIDEO