Acasă Eveniment Fetiță de 9 ani, bătută în autobuzul școlar de o polițistă în...

Fetiță de 9 ani, bătută în autobuzul școlar de o polițistă în Florești. EXCLUSIV

722
1
Fetita batuta in Floresti de o politista locala
Fetita batuta in Floresti de o politista locala
Timp de lectura: 2 minute

Caz incredibil la Florești, acolo unde o fetiță de doar 9 ani a fost lovită de către o polițistă locală. Culmea, exact cine trebuia să aibă grijă de elevi, a lovit eleva. Incidentul s-a întâmplat în cursul zilei de joi, 16 septembrie, pe raza comunei Florești, în timp ce un autobuz școlar aducea elevii de la cursuri.

Fetița s-a certat cu ceilalți elevi din autobuz. Polițista a urcat în autobuz și a început să zbiere la ea. Strigătul de atenționare asupra fetiței nu a fost suficient, ulterior echipajul de poliție a tras-o pe fetiță de urechi și i-a sucit mâna. Eleva a sărit din autobuz atunci când ușile s-au deschis, chiar dacă era la o distanță mare de casă.

Fetița afectată și-a sunat mama, i-a descris locul în care se află, iar mama acesteia a venit după ea.

Plângere penală pentru purtare abuzivă

Părinții minorei susțin că este inacceptabil comportamentul polițistei și cer tragerea la răspundere penală a femeii.

“Un astfel de personaj nu are ce căuta în sistem, în condițiile în care job-ul ei este acela de a asigura siguranța copiilor, în niciun caz nu de a-i lovi sau speria. Cu ce drept pune ea mâna pe copilul meu?”, ne-a declarat tatăl fetiței, care susține că va depune plângere penală

“Dacă fata mea nu avea telefon mobil ce ne făceam? Cum o găseam? A sărit efectiv din autobuz de frica ei. Ca să nu mai menționăm faptul că toată tremura de frică. Comportamentul acestei femei trebuie sancționat, nu are ce căuta lângă elevi. Putea să iasă mult mai rău”

Fiind vorba despre un funcționar public, fapta polițistei constituie infracțiune de purtare abuzivă, iar dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 6 luni de închisoare, sau amendă. 

Citește și: Fetiţă bătută şi înfometată, recuperată dintr-o casă din Suceagu! Mama plecase cu iubitul

Articolul precedentCare sunt cei mai influenți oameni ai anului 2021. Topul Time Magazine
Articolul următorUn vlăstar a răsărit la rădăcina Gorunului lui Horea, de la Țebea – FOTO