Acasă Eveniment Florești Fest, locul preferat de întâlnire al floreștentilor

Florești Fest, locul preferat de întâlnire al floreștentilor

221
0
Florești Fest
Timp de lectura: 2 minute

Florești Fest va avea loc anul acesta în weekend-ul 8-10 septembrie, în Parcul Poligonului din Florești, și în 9-10 septembrie în Luna de Sus.

Devenit deja tradiție, festivalul floreștenilor revine cu mai multă distracție, activități dinamice și spirit de sărbătoare!

Florești Fest are de toate, pentru toți

Ateliere de creație pentru copii, ateliere muzicale, spectacole de teatru, jocuri sportive și pline de adrenalină – toate acestea îi vor aștepta atât pe copii, cât și pe părinți în cele trei zile de eveniment.

Curajoșii sunt invitați să descopere utilajele de agrement aduse special pentru Florești Fest (Hint: Cel mai instagramabil loc pentru poze este în roata panoramică).

Dacă în Parcul Poligonului cei care preferă să se relaxeze pe timp de zi o pot face în zona de Food & Drinks, unde vor fi preparate delicioase pentru toate gusturile, în Luna de Sus va avea loc o mare desfășurare de forțe la gătit de ceaune.

Nu vor lipsi din program spectacolele de dans, momente de cheerleading, sau demonstrațiile de karate.

Și pentru că nu există festival fără muzică bună, pe scena de la Florești Fest vor urca atât artiști români, cât și artiști internaționali.

Floreștenii vor avea parte de un program artistic pentru toate gusturile.

Vineri, Dj Jonnessey & Aner vor face încălzirea iar cei de la DJ Project va face publicul să danseze pe piese cunoscute precum: „Retrograd”, „Slăbiciuni”, „Nu” sau ”Lumea TA”.

Popcorn Retro Club, proiectul care aduce pe scenă cele mai mari hit-uri ale artiștilor români care au trecut granițele, îi va invita sâmbătă pe floreșteni să fredoneze piese precum: „Morris- Desire”, David Deejay & Dony – Sexy Thing” sau Play& Win – Ya BB. Seara va fi încheiată de Faydee, starul Australian  cunoscut în România pentru hit-uri precum: „Unbreakable” , „Can’t Let Go”„Love in Dubai” sau „Lullaby”.

„Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul din Florești. Deși am avut multe concerte în cluburile din Cluj, este pentru prima dată când voi cânta în aer liber. Publicul din România are o energie aparte și mereu mă simt ca acasă”, a declarat Faydee.

Duminică Dj Sava & Adriana Onci și Alina Eremia vor fi responsabili pentru buna dispoziție.

Pe scena de la Luna de Sus va urca trupa „The Loose Neckties Society” și Dj Pici.

Florești Fest – festivalul comunității

Primarul Bogdan Pivariu a vorbit despre semnificația festivalului: „Plin de culoare, dinamică și creativitate, Florești Fest reflectă comunitatea căreia îi este dedicat. Florești Fest a devenit evenimentul pe care oamenii din Florești îl așteaptă cu nerăbdare, o adevărată sărbătoare a comunității noastre. Este, fără îndoială, cea mai bună modalitate pentru ca oamenii să se întâlnească, să creeze legături și să se apropie. Ceea ce face ca Florești Fest să iasă în evidență este modul în care îi implică pe toți în toate activitățile distractive, și nu poți să nu observi zâmbetele, entuziasmul și vibrațiile pozitive din întreaga comunitate”.

Articolul precedentPrea tare: Adjunctul șefului de post din Așchileu, prins la furat baloți de fân
Articolul următorClujenii sunt invitați la Penalty Fest, cel mai mare festival al șuturilor de la 11 m