Acasă Eveniment FOTO Nicusor Dan prezinta graficul descresterii numarului de imbolnaviri: “Avem toate sansele...

FOTO Nicusor Dan prezinta graficul descresterii numarului de imbolnaviri: “Avem toate sansele sa mentinem ritmul descrescator in Capitala daca respectam regulile”

240
0
foto-nicusor-dan-prezinta-graficul-descresterii-numarului-de-imbolnaviri:-“avem-toate-sansele-sa-mentinem-ritmul-descrescator-in-capitala-daca-respectam-regulile”
Timp de lectura: < 1 minut

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a postat, duminica, pe Facebook, un grafic care prezinta o descrestere a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus in Bucuresti, precizand ca sunt toate sansele ca acest ritm sa se pastreze, daca cetatenii respecta in continuare regulile de protectie.“Eforturile bucurestenilor si ale autoritatilor sanitare dau rezultate in combaterea COVID-19. Avem toate sansele sa mentinem acest ritm descrescator al numarului de imbolnaviri in Capitala daca respectam in continuare regulile de protectie”, afirma edilul.

El face apel la solidaritate, precizand ca, atunci cand va fi disponibil in Romania vaccinul, lupta impotriva acestei boli va fi mai usoara.

“Sa fim atenti si solidari in continuare, fiindca nu e departe momentul in care vaccinul va fi disponibil si in Romania, iar lupta impotriva coronavirusului va deveni mai usoara”, precizeaza Nicusor Dan.

Citeste si:

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Nicusor Dan, noi acuzatii la adresa Gabrielei Firea: Cheltuielile pentru spatii verzi au crescut cu 30%, dupa infiintarea companiilor municipale


Articolul precedentAutoritatile au amendat 8.000 de operatori economici. Valoarea amenzilor, peste 1,6 milioane de lei
Articolul următorALERTĂ în toată Europa! Ședință de URGENȚĂ la Bruxelles după ce noua tulpină de coronavirus a fost identificată în mai multe țări