Acasă Ultima Oră Furturi din apartamente Cluj. Hoții s-au cățărat pe balcon ca să ajungă...

Furturi din apartamente Cluj. Hoții s-au cățărat pe balcon ca să ajungă în apartament

1416
3
Furturi din apartamente Cluj
Timp de lectura: 1 minut

Furturi din apartamente Cluj. Mai multe furturi din apartamente au fost raportate în municipiul Cluj-Napoca. Câteva au fost raportate doar săptămâna trecută în cartierul Gheorgheni.

Pe furturile din mașini care au loc în Cluj-Napoca, în special în cartierul Mănăștur, după ora 23.00, hoții au început să dea iama și în apartamente.

Furturi din apartamente Cluj. Hoții s-au cățărat pe balcon ca să ajungă în apartament

Doar în cartierul Gheorgheni, săptămâna trecută au avut loc trei spargeri și o tentativă în apartamente.

„În perioada 28-29 ianuarie au fost raportate 4 sesizări privind infracțiunea de furt calificat și o infracțiune de tentativă de furt calificat”, a declarat pentru Gazeta de Transilvania Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Potrivit surselor Gazeta de Transilvania, hoții ar fi intrat în apartamente cățărându-se pe balcon.

De asemenea, se pare că și în Florești există probleme.

„Salut, nu vreau să se iște polemici, dar aveți grijă mare la uși. Tocmai ne-au încercat niște tineri yala cu insistență, și când i-am întrebat ce vor au spus că sunt de la “o agenție imobiliară” și că probabil au greșit. Aveau măști negre pe față, dar mulțumită covidului asta nu dovedește nimic. Pentru cei sfătoși: nu am chemat poliția pentru că din cauza măștilor nu puteam da prea multe detalii și nu am riscat să deschid ușa. Știu că au mai fost discuții pe tema asta în trecut, dar dacă a pățit altcineva recent poate reușim să adunăm mai multe detalii cu care să  mergem la poliție”, a relatat o clujeancă pe un grup din Florești.

Se pare că furturile au luat amploare în ultima perioadă în Cluj-Napoca. Doar în urmă cu câteva zile polițiștii clujeni au reținut patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, acuzați că au furat cabluri de telecomunicații din spațiile subterane.

Articolul precedentFurturi din mașini în Cluj. Hoții profită de restricții și fură după ora 23:00, când nu e nimeni pe stradă
Articolul următorRăpire în Câmpia Turzii. Bărbat bătut de o gașcă de indivizi care au încercat să îi răpească fata de 15 ani