Acasă Ultima Oră Răpire în Câmpia Turzii. Bărbat bătut de o gașcă de indivizi care...

Răpire în Câmpia Turzii. Bărbat bătut de o gașcă de indivizi care au încercat să îi răpească fata de 15 ani

160
0
Răpire în Câmpia Turzii

Răpire în Câmpia Turzii. Un bărbat din Câmpia Turzii a fost bătut crunt, chiar la el acasă, de o gașcă de 7-8 indivizi care au încercat să îi răpească fiica.

Răpire în Câmpia Turzii. Bărbat bătut de o gașcă de indivizi care au încercat să îi răpească fata de 15 ani

O gașcă de bărbați au încercat să răpească o tânără de 15 ani, băgându-o cu forța într-o mașină. Tatăl ei a încercat să o salveze, iar, în schimb, a fost bătut crunt.

 „Când am dat să pornesc spre maşină, ca să o recuperez, trei-patru dintre ei au năvălit peste mine şi m-au buşit bine de tot, cu pumnii! Norocul nostru a fost că fiul meu intervenise. Pe când se pregăteau să demareze, spărgându-le parbrizul. Pentru că vecinii chemaseră deja poliţia,  răpitorii au fost blocaţi şi n-au mai putut fugi. Apoi ne-am dus cu toţii la poliţie, unde am făcut plângere pe numele lor”, a mărturisit Ioan Rostaș, bărbatul bătut, potrivit BZC.

Dar asta nu e tot! Îndată ce au ieșit din secția de poliție, agresorii au răpit o fată de 14 ani, fiica unui văr de-al bărbatului bătut.

Tot mai multe răpiri în Cluj

Se pare că în ultima vreme tot mai des există cazuri de răpiri. În urmă cu puțin timp o fată a fost răpită din centrul municipiului Cluj-Napoca, reușind să scape aruncându-se din mașină. Totul s-a petrecut în inima orașului, în Piața Mihai Viteazu, o zonă frecventată de foarte multă lume.

Tânăra a fost luat-o de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină care a și pornit în trombă. Câteva sute de metri mai încolo, tânăra a sărit din mașină ca să scape de răpitori, chiar dacă astfel și-a riscat viața.

CITEȘTE ȘI:

Furturi din apartamente Cluj. Hoții s-au cățărat pe balcon ca să ajungă în apartament