Acasă Politică Gabriela Firea: “Gata, s-a impartit ciolanul! Niciun program guvernamental, nicio strategie, nicio...

Gabriela Firea: “Gata, s-a impartit ciolanul! Niciun program guvernamental, nicio strategie, nicio preocupare pentru oameni”

231
0
gabriela-firea:-“gata,-s-a-impartit-ciolanul!-niciun-program-guvernamental,-nicio-strategie,-nicio-preocupare-pentru-oameni”
Timp de lectura: < 1 minut

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care este prim-vicepresedinte PSD, a lansat un nou atac la adresa noii coalitii de guvernale, dupa ce reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR au anuntat ca au incheiat negocierile pentru formarea noului guvern.Firea a scris pe Facebook despre Florin Citu, viitorul prim-ministru, ca a prins bucata cea mare din “ciolan”.

“Gata. S-a impartit ciolanul. L-au facut mai lung si mai dolofan, sa ajunga la toata lumea! Citu – groparul finantelor -, a prins halca cea mai mare. Nici Orban – seful unui guvern falimentar nu s-a multumit doar cu un os de ros. Niciun program guvernamental, nicio strategie, nicio preocupare pentru oameni.

#BatjocuraDeDreapta

#NuLePasaDeOameni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

CITESTE SI:

Florin Citu, premierul propus de PNL, USR-PLUS si UDMR. Cum si-au impartit ministerele


Articolul precedentPrima declarație a lui Florin Cîțu, după ce a fost desemnat candidatul alianței de Dreapta pentru funcția de premier – Cine este premierul nominalizat
Articolul următorAccident grav pe DN 66 Simeria-Petroșani. Doi bărbați răniți și patru vehicule implicate în coliziune