Acasă Eveniment Gest frumos: Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou...

Gest frumos: Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou din partea Moșului

133
0
Timp de lectura: < 1 minut

Luni, 18 decembrie, în amfiteatrul complexului hotelier Univers T, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a împărțit cadourile pregătite de către clujeni pentru copiii instituționalizați din cele 32 de centre și case de tip familial din județul Cluj, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Ne-am bucurat extrem de mult pentru că am reușit să facem o bucurie celor 240 de copii din centrele DGASPC din tot județul Cluj. A fost extrem de emoționant să-i văd pe acești copilași luându-și cadoul pregătit cu mare grijă și implicare de către clujenii de bine, care au ales să facă un gest nemaipomenit pentru aceste suflete mai puțin norocoase.

Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei care s-au implicat în campanie și clujenilor care au răspuns pozitiv aceste inițiative, în premieră, pentru noi”.Campania caritabilă de Crăciun „Adu o bucurie de sărbători!” a fost un proiect de tip „shoe box” inițiat de domnul Alin Tișe, pentru toți copiii  instituționalizați în cadrul DGASPC Cluj, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestei campanii, clujenii cu suflet mare au putut alege unul sau mai mulți copii, cărora să le ofere pachete conținând câte un obiect specific vârstei fiecăruia: rechizite, obiecte de uz personal, articole de îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, etc.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat această campanie caritabilă, Consiliul Județean ia în considerare continuarea acestui proiect și în anii următori. 

Articolul precedentTentativă de omor la Gherla, în prag de Sărbători. O femei a fost înjunghiată de mai multe ori
Articolul următorUn curier din Sibiu s-a bătut singur, pentru a înscena o tâlhărie de peste 11.000 de lei din livrări