Acasă Lifestyle Horoscop 2021 Berbec: Anul pare minunat pentru zodia pasională a Berbecului

Horoscop 2021 Berbec: Anul pare minunat pentru zodia pasională a Berbecului

136
1
horoscop 2021 berbec

Horoscop 2021 Berbec: Cum va arăta horoscopul 2021 pentru Berbec? Anul se anunță plin de provocări dar și de satisfacții.

Bun venit la un nou an zodiei Berbec, te așteaptă o minunată aventură în 2021! La nivel personal, există multe răsuciri pentru semnul tău ambițios de cuceritor. Există o tonă de putere de foc care strălucește pe cer, mai ales după ce planeta ta personală Marte a ținut fierul fierbinte și te-a testat într-o mare măsură în lunga fază retrogradă pasionată din 2020.

O scurtă recapitulare a calendarului 2020 pentru zodia Berbec

Planeta ta natală a intrat în umbră pe 25 iulie la 15 grade, staționând retrograd pe 9 septembrie la 28 de grade; apoi zeul războiului a staționat direct pe 13 noiembrie la 15 grade; și în cele din urmă curăță umbra pentru a începe acest nou an nou pe 2 ianuarie la 28 de grade!

Acesta este un moment al adevărului pentru a lua măsuri cu adevărat cu privire la acele lecții importante care ți-au dat de cap în 2020. Parcă ai fi trecut printr-un fel de rit de trecere. Ai fost adesea confruntat cu sentimente de furie la un nivel foarte intim. La fel ca majoritatea Berbecilor, ați lucrat în mai multe straturi de tărâmuri emoționale, inclusiv sentimente de inadecvare și decizii cu privire la ce bătălii să purtați. O răscruce de drumuri majore vă aduce acum într-un punct de independență mai aliniat.

Horoscop 2021 Berbec

Horoscop 2021 Berbec. De aici, va fi mult mai ușor să susții ceea ce îți dorești, în ce crezi și în ceea ce simți de fapt cel mai îndemnat să realizezi zilnic. Pentru majoritatea Berbecilor, asta înseamnă că trebuie să fii persoana mai puternică în multe argumente și să devii mai structurat în metoda ta de abordare în toate aspectele vieții tale. S-ar putea să trebuiască să vă decizi între propriile nevoi și ce încearcă alții să vă facă să faceți. Cel mai important sfat din acest an este să pariezi întotdeauna pe tine la sfârșitul zilei!

Cel mai important, ai grijă de tine!

Una peste alta, anul acesta pare minunat pentru zodia pasionată a Berbecului! Este imperativ să vă îngrijiți extrem de bine, deoarece aspectul major al lui Saturn în Vărsător în pătrat față de Uranus în Taur va aprinde rebeliunea în zonele voastre de bogăție materială și prietenii. S-ar putea să obțineți mai mult înțelegându-vă decât ieșind singur. Descoperă cât de mult te adoră cu adevărat alții – inclusiv la nivel romantic.

Întreabă-te ce vrei cu adevărat în relațiile tale, pentru că cineva este total acolo pentru Berbec singur, trebuie doar să deschizi ochii. Saturn vă cere să găsiți libertatea în cadrul angajamentelor voastre. Acele cupluri capabile să rezolve acest lucru pot trece peste orice obstacol.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodia ta. Ai curaj să afli?