Acasă Local Curs de modelling pentru copii la Cluj, organizat sub egida marelui designer...

Curs de modelling pentru copii la Cluj, organizat sub egida marelui designer Cătălin Botezatu

379
1
curs de modelling

Curs de modelling pentru copii organizat la Cluj-Napoca!

În data de 3 aprilie, la Cluj-Napoca va începe o nouă serie de pregătire de modelling-fashion-prezentări de modă-ședință foto, serie organizată de Kids Fashion By Cătălin Botezatu.

Curs de modelling pentru copii la Cluj

Copiii din Cluj-Napoca sunt așteptați să învețe împreună cu specialiști în fashion care sunt primii pași spre o carieră în modelling.

Chiar și pentru cei care nu se gândesc să urce pe scenă, acest curs este indicat pentru dezvoltarea personală și pentru creșterea încrederii în sine.

Sunt așteptați să se înscrie copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Micii clujeni vor avea ocazia să se formeze în arta modellingului, lucrând cu nume importante din zona fashionului românesc.

Durata pregătirilor este de 5 săptămâni, iar fiecare întâlnire va dura 90 de minute.

„În acest timp, cei mici vor învăța ce înseamnă catwalk, shooting, video shooting și maniere de stil, mai exact, primii pași pe care trebuie să îi știe oricine se gândește la o viitoare carieră în modelling”, a spus Corina Câmpian, președintele asociației Kids Fashion By Cătălin Botezatu.

Fiecare grupă va fi formată din 10 copii, iar costul întregului workshop pentru 5 săptămâni este de 1.300 de lei.

„Odată ce finalizează cursul, fiecare participant va primi o diplomă care să ateste participarea sa la curs, iar pentru micuții care se vor axa pe o carieră în modelling, o diplomă semnată de marele designer Cătălin Botezatu înseamnă un mare plus”, a adăugat Corina Câmpian.

Pentru înscrieri puteți să trimiteți mesaj privat pe pagina de Facebook Kids Fashion By Cătălin Botezatu sau să sunați la numărul de telefon 0741093595.

*În cadrul workshopului se va respecta distanțarea socială și vor fi respectate reglementările pentru proiecția împotriva COVID.