Acasă Local Workshop Cătălin Botezatu, la Cluj. Designerul vrea să transforme micii clujeni în...

Workshop Cătălin Botezatu, la Cluj. Designerul vrea să transforme micii clujeni în modele

108
1
workshop cătălin botezatu

Workshop Cătălin Botezatu, la Cluj. Marele designer Cătălin Botezatu a demonstrat deja în repetare rânduri cât de mult iubește Clujul. Dar, mai ales, iubește copiii din Cluj. Designerul este implicat în numeroase activități. Acestea au rolul de a-i iniția pe micuții clujeni în tainele modellingului.

De această dată, Kids Fashion by Cătălin Botezatu organizează un workshop de modelling sub atenta supraveghere a designerului.

Sunt așteptați să se înscrie copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Cursurile vor fi susținute de către top modelul Gabriela Prisăcariu, câștigătoare a concursului Supermodels By Cătălin Botezatu. De asemenea, vor fi supervizate de către cel mai cunoscut designer român.

Workshop Cătălin Botezatu

Durata cursului este de 5 săptămâni, iar fiecare întâlnire va dura 90 de minute. În acest timp, cei mici vor învăța ce înseamnă catwalk, shooting, video shooting și maniere de stil. Mai exact, primii pași pe care trebuie să îi știe oricine se gândește la o viitoare carieră în modelling.

Fiecare grupă va fi formată din 10 copii, iar costul întregului workshop pentru 5 săptămâni este de 1300 de lei.

Odată ce finalizează cursul, fiecare participant va primi o diplomă care să ateste participarea sa la curs, iar pentru micuții care se vor axa pe o carieră în modelling, o diplomă semnată de marele designer Cătălin Botezatu înseamnă un mare plus.

Dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani și vreți să îi vedeți defilând, nu ezitați să îi înscrieți la Workshopul de modelling by Cătălin Botezatu.

Pentru înscrieri puteți să trimiteți mesaj privat pe pagina Kids Fashion By Cătălin Botezatu sau să sunați la numărul de telefon 0741093595.

În cadrul acestui workshop se va respecta distanțarea socială și vor fi respectate reglementările pentru protecția împotriva COVID.

CITEȘTE ȘI:

Cazare ieftina Cluj: Unde te poti caza la Cluj-Napoca sub 100 de lei