Acasă Ultima Oră Încă o luptă pierdută: o asistentă de la Spitalul Judeţean Arad, bolnavă...

Încă o luptă pierdută: o asistentă de la Spitalul Judeţean Arad, bolnavă de COVID-19, a decedat

176
0
inca-o-lupta-pierduta:-o-asistenta-de-la-spitalul-judetean-arad,-bolnava-de-covid-19,-a-decedat
Timp de lectura: < 1 minut

Femeia avea 69 de ani şi avea o vechime de 42 de ani în cadrul SCJU Arad, ea activând şi după pensionare. Înainte să intre la pensie, a fost şefa Blocului Operator I, iar apoi a lucrat ca simplă asistentă.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz, a declarat, că angajata era în concediu medical înainte de momentul infectării, pentru că suferea de o boală cronică gravă.

Femeia a fost confirmată cu COVID-19 pe 27 noiembrie, fiind internată în aceeaşi zi.

„Colega noastră Suzi Baginean a pierdut lupta cu virusul. Noi am pierdut un om minunat, un om cum rar întâlneşti în viaţă, dedicat credinţei sale, muncii sale, colegilor săi, prietenilor săi, o luptătoare! A fost mentor multora dintre noi şi ne-a fost alături mereu. Zâmbetul ei cald şi sfaturile ei ne vor lipsi mereu! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a anunţat şi Sanitas Arad, printr-o postare pe Facebook.

 

Articolul precedentZonele din Romania cu cele mai multe cazuri noi COVID-19. Bucurestiul, judetele Cluj si Timis – din nou in topul nefast
Articolul următorOficialii BioNTech transmit ca sunt capabili sa furnizeze un nou vaccin “in sase saptamani” in cazul unei mutatii a virusului