Acasă Eveniment Insomnia Cafe, celebra cafenea din Cluj, schimbare extraordinară!

Insomnia Cafe, celebra cafenea din Cluj, schimbare extraordinară!

2515
1
insomnia cafe
Timp de lectura: < 1 minut

Insomnia Cafe este una dintre cele mai iubite cafenele din Cluj-Napoca și în ultimele luni a avut parte de o schimbare uluitoare.

Insomnia Cafe, una dintre cele mai celebre cafenele din Cluj

Cafeneaua este unul dintre locurile în care se adună artiștii clujeni, de la actori la scriitori și pictori. De asemenea, este unul dintre cele mai vechi localuri din Cluj, fiind deschis de peste două decenii.

La Insomnia Cafe are loc, de ani de zile, celebrul cenaclu literar Nepotu’ lui Thoreau, denumit și „Abatorul literar”.

Printre autorii contemporani consacrați care au citit la Nepotu’ lui Thoreau se numără: Radu Vancu, Claudiu Comartin, Ella Vlădăreanu, Dan Coman, Lavinia Braniște, Costantin Acosmei.

De asemenea, Insomnia Cafe a apărut și într-un articol al celebrei publicații The Guardian, despre cele mai interesante lucruri de făcut în Cluj-Napoca.

Schimbare radicală

Patronul localului, Márkos Tünde, fiind iubitoare de artă, mereu au reușit să facă localul să iasă în evidență prin design-ul său. Asta mai ales datorită faptului că nu doar iubește arta, ci este și absolventă de arte vizuale.

În ultimele luni, timp în care multe dintre localurile clujene s-au închis din cauza pandemiei, Insomnia a reușit să se mențină pe linia de plutire. Ba mai mult, proprietarii au scos bani din buzunar și au făcut o schimbare radicală.

Cafeneaua a fost transformată complet! Au fost schimbate mesele, scaunele și, cel mai important, pe pereți au fost realizate picturi extraordinare. Atmosfera este mai boemă ca niciodată, perfectă pentru artiștii clujeni.

Márkos Tünde, șefa Insomnia a făcut publice fotografii pe rețelele de socializare, iar comentariile de laudă nu au contenit să apară.

Artiștii clujeni s-au arătat încântați de schimbare și abia așteaptă să bea o cafea acolo.

Articolul precedentNesimțire la Cluj: trebuie să dai bani în plus dacă vrei să ții animal în apartament
Articolul următorZece noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 la Cluj!