Acasă Ultima Oră „Legile puterii” | George Simion susține că partidul A.U.R. este denigrat cu...

„Legile puterii” | George Simion susține că partidul A.U.R. este denigrat cu ajutorul unor conturi false 

238
0
„legile-puterii”-|-george-simion-sustine-ca-partidul-aur.-este-denigrat-cu-ajutorul-unor-conturi-false 
Timp de lectura: < 1 minut

 

„Ni s-au făcut multe conturi false după ce am intrat în Parlament. Am raportat la Facebook, la Instagram,” a declarat George Simion la „Legile Puterii.” „Eu ascult rock. (…) Să interzicem muzica rock e o bătaie de joc. (…) Nu poate să existe așa ceva. E cont fals. S-au spus multe minciuni în spațiul public. Toată lumea poate să își pună o poză cu ramă de A.U.R. pe rețelele de socializare.”

Și Claudiu Târziu, co-președinte A.U.R. a susținut în emisiunea „Legile Puterii,” că postările instigatoare vin de pe niște conturi false. 

„Sunt zeci și sute de pagini false făcute, care vehiculează tot felul de aberații în numele nostru. (…) Ținta unora pe mediul online este ca să ne denigreze,” a spus Târziu.

Precizările vin în contextul în care în mediul online a fost atribuită organizației A.U.R. Tulcea o petiție online care susține interzicerea muzicii rock în România, potrivit realitateadebucureti.net. 

Articolul precedentO companie aeriana ofera zboruri virtuale in Laponia pentru a-l vizita pe Mos Craciun
Articolul următorTraseistii exclusi din partidele lor pentru ca au votat investirea Guvernului Orban, rasplatiti de PNL cu locuri in parlament