Acasă Produs în Transilvania Locuri romantice Cluj. Top locații romantice unde să petreceți Ziua Îndrăgostiților

Locuri romantice Cluj. Top locații romantice unde să petreceți Ziua Îndrăgostiților

1459
1
locuri romantice cluj
Timp de lectura: 2 minute

Locuri romantice Cluj. Care sunt cele mai potrivite locații unde poți să îți duci iubitul/iubita de Ziua Îndrăgostiților?

Locuri romantice Cluj. Top locații romantice unde să petreceți Ziua Îndrăgostiților

Ziua de 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților sau Sfântul Valentin este sărbătorită în special de către americani. Cu toate acestea, și românii au preluat această sărbătoare, motiv să petreacă o zi specială cu persoana iubită. Ținând cont de faptul că pandemia ne afectează cam toate planurile, Gazeta de Transilvania a venit cu un top al locațiilor romantice unde să petreceți ziua îndrăgostiților.

Locuri romantice Cluj: Cetățuia

Cetățuia este unul dintre cele mai cunoste locații din Cluj-Napoca.  Ar putea părea un clișeu să duci persoana iubită chiar pe Cetățuie de Ziua Îndrăgostiților. Dar odată ce ajungeți sus veți fi surprinși de splendoarea orașului. Nu veți dori altceva decât să stați îmbrățișați și să admirați peisajul.

Piața Muzeului

De când Piața Muzeului a devenit luminată datorită instalațiilor celor de la Lights On Romania, a devenit o locație de vis! Doar o plimbare pe sub luminile feerice vă va ajuta să vă reîndrăgostiți unul de celălalt. Vă puteți face și câteva fotografii inedite. Dacă nu sunteți răi de frig, vă puteți opri la o terasă să beți un vin fiert sau un ceai cald.

Parcul Central

O plimbare pe asfințite prin Parcul Central, după zile întregi de muncă de acasă este ideea perfectă de întâlnire. Vă puteți așeza pe o bancă, pe marginea lacului și să vă șoptiți cuvinte de dragoste.

Locuri romantice Cluj: Grădina Botanică

Grădina Botanică este un loc liniștit ce te îndeamnă la visare, la plimbări lungi pe cărări ascunse și săruturi furate. Cu toate că e încă frig și Grădina Botanică nu este în toată splendoarea ei, tot este un loc perfect pentru o întâlnire. Puteți să vă urcați în turnul de apă sau să

Parcul Etnografic

Locuri romantice Cluj

Cu siguranță nu ați ajuns de multe ori în Parcul Etnografic. Poate nu ați ajuns niciodată. De Ziua Îndrăgostiților, o plimbare care să vă introducă în spiritul folclorului românesc este extrem de inedită!

CITEȘTE ȘI:

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

Articolul precedentZodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie
Articolul următorFurturi din mașini în Cluj. Hoții profită de restricții și fură după ora 23:00, când nu e nimeni pe stradă