Acasă Ultima Oră Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

1419
2
zodiile și dragostea
Timp de lectura: 6 minute

Zodiile și dragostea. Iubirea poate fi definită chimic ca inundarea creierului nostru cu feniletilamină, o substanță chimică care se găsește și în ciocolată. Apoi, acest lucru semnalează eliberarea de dopamină și endorfine. Cu toate acestea, credem că dragostea este ceva ce nu poate fi definit, doar simțit. Se crede că semnul tău zodiacal spune multe despre modul în care arăți dragoste, cât de deschis și sincer ești cu sentimentele tale. Indiferent de semnul dvs., vă vom arăta cum arată femeile dragoste față de cei din jur.

Analizând modul în care diferitele semne zodiacale răspund și reacționează la dragoste este una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că aveți o relație fericită și împlinită. Folosiți acest articol pentru a vă înțelege mai bine dragostea sau pentru a face alegeri cu cine să începeți o relație. Chiar nu puteți face o alegere greșită, zicala este corectă, „există cineva pentru toată lumea”.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

BERBEC 21 MARTIE-19 APRILIE

Femeile Berbec sunt independente și extrem de sincere. Dacă o femeie născută sub semnul Berbec te iubește este să fii iubită fără rezerve și să trăiești o loialitate intensă. Este o gură de aer proaspăt, pasionată și plină de energie. Este un iubit generos și trebuie să i se arate dragoste cu atingeri frecvente, deoarece este destul de tactilă. Pentru a-i întoarce dragostea, o mână pe braț sau spatele mic va face mai mult decât știi.

TAUR 20 APRILIE – 20 MAI

O femeie Taur va avea limite ferme, dar vă va spune totul despre ele! Este foarte jucăușă, dar și fidelă. Odată ce un taur se hotărăște să iubească, nimic nu o va influența. Este adevărat, va trebui să-i câștigi dragostea într-un mod lent și constant, dar vei fi binecuvântat cu o iubire puternică, neînduplecată. Ea este, pentru a fi rezumată într-un cuvânt, devotată. Dacă ai un taur de iubit, ai noroc.


Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

GEMINI 21 MAI – 20 IUNIE

Dacă semnul tău zodiacal este un Gemeni, probabil ești atras de dragostea ta și te distrezi cu un spirit rapid. O femeie Gemeni este dificil să țină pasul cu ea și își va îmbrăca adesea dragostea în gheare ascuțite. Cu toate acestea, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și, deși va avea un temperament rapid, va iubi și ea cu fermitate. Nu vă speriați de limba ei ascuțită și vă va iubi cu atât mai mult pentru asta.

zodiile și dragostea
Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

RAC 21 IUNIE – 22 IULIE

Femeile cu cancer sunt iubitoare volatile și emoționale. Sunt la fel de susceptibile să strige de bucurie pe măsură ce explodează în pique. Ei își pot procesa bine sentimentele și vă pot spune cu exactitate la ce gândesc, dar va trebui totuși să aflați cum să le faceți mai bune. Un Gemeni își va arăta dragostea prin sacrificiu, punând nevoile partenerului ei mai presus decât ale sale. Partenerul ei ideal îi va aminti că iubirea de sine este, de asemenea, esențială, fie că este vorba de o zi de spa sau de o mică călătorie la cumpărături cu prietenele ei.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Semnul zodiacal Leu este regal ca o pisică regină a junglei. Fiind un semn de incendiu, este foarte confortabilă atunci când este pusă pe loc sau în lumina reflectoarelor. De asemenea, la fel ca o mamă tigroasă, este feroce de protecție a celor pe care îi consideră demni de dragostea ei. Fiți atenționată, deși poate iubi foarte dulce și alege să exprime acest lucru verbal, cu nume de animale de companie și altele, nu va lua niciun bs. Când se trezește, temperamentul ei este pozitiv leonin și nu este probabil să fie uitat de cineva destul de ghinionist pentru a-l suporta. Cu toate acestea, este ușor de liniștită și poate fi și cea mai bună prietenă a dvs.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Fecioara este condusă de Mercur, oferind doamnelor născute sub acest semn zodiacal o curiozitate care se potrivește doar cu priceperea ei. Adăugați la aceasta creativitatea intensă a acestui semn și aceasta este o combinație imbatabilă! Fecioarele sunt romantici morți. Odată ce ți-a dat inima, este a ta pentru totdeauna. Preferă să-și exprime dragostea cu lucruri tangibile, cum ar fi o scrisoare de dragoste sau un cadou împachetat cu grijă „doar pentru că.” Și pot părea modest și modest, dar nu lăsați asta să vă păcălească. Sunt iubitori pasionați și, atunci când li se oferă șansa de a nu mai fi atât de serioși, o vor lua cu plăcere. Scoateți-o pentru o aventură de o zi, culegând mere sau alegeți o luptă surpriză cu bulgări de zăpadă, iar ea va fi a voastră.

BALANȚĂ 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Așa cum există ideea unei fete mici drăguțe și hipster perfecte, aceasta este aproape o femeie balanță. Este foarte jucăușă și are un simț al umorului incredibil, deși are un bărbat întunecat sau adult aplecat spre el. Este puțin probabil ca aceste doamne să aibă un tip regulat de relație, chiar dacă se termină cu o viață fericită. Balanțele tind să păstreze lucrurile ușoare, dar dacă puteți construi încredere reciprocă, ea vă va arăta adevăratul ei sine. Poate că nu este la fel de amăgitor ca fața pe care o poartă în public, dar va fi totuși captivantă.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Femeile Scorpion sunt cunoscute pentru abilitățile lor incredibile de a face dragoste, dar nu le place un lucru casual. Vor să împărtășească micile lor jocuri cu un partener perfect. Ea va aborda multe aspecte ale vieții ca aceasta. În ceea ce privește școala sau munca, la fel ca într-o relație, o femeie născută sub semnul zodiacal Scorpion nu se va mulțumi niciodată cu al doilea cel mai bun. Împreună cu asta, odată ce și-a făcut alegerea, se simte confortabilă pentru totdeauna. Păstrați focul viu, injectând romantism în activitățile zilnice sau transformând lucrurile ho-hum în ocazii.

zodiile și dragostea
Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

SĂGETĂTOR NOIEMBRIE 22 – DECEMBRIE 21

O doamnă Săgetător este una dintre acele personațități libere. Ei aduc acest lucru în viața lor amoroasă în deplină forță. Adică. Sunt greu de identificat, mergând adesea de la partener la partener, dar aducând întotdeauna un zâmbet pe toți cei pe care îi întâlnește. Ea este pregătită pentru aproape orice și este probabil să-și arate afecțiunea prin mici cuvinte sau ziceri. Păstrați-o captivată planificând mici aventuri și făcând chiar și cel mai mic lucru să se simtă special. De exemplu, poate gătiți împreună în fiecare zi. Fă-l ceva care să fie amintit. O vei avea pentru totdeauna.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

CAPRICORN 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Femeile născute sub semnul zodiacal Capricorn sunt adesea ghinioniste în dragoste. Acest lucru nu este din vina lor, ci doar că tind să fie puțin pretențioși. Este probabil ca un Capricorn să se aștepte la ce este mai bun și se va aștepta imediat de la tine. Aceste doamne nu sunt date în mod pozitiv zborurilor de lux. Ei au o forță de oțel și lucrează din greu în relații, asigurându-se că nevoile unui partener sunt îngrijite, dar este puțin probabil să arunce cuvinte în voie sau fără voie. Dacă îți spun că te iubesc, vor spune cu adevărat. Pentru a o face fericită, asigură-te că îi spui că o iubești doar atunci când o faci.

VĂRSĂTOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

O femeie Vărsător pare deseori separată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Pare calmi, nedezlipiți de romantism, dar asta pentru că își fac planuri pentru un viitor împreună și nu se pot bucura pe deplin de moment. Sunt foarte pasionați, dar nu își poartă inima pe mâneci. Va trebui să o scoți din coajă, dar odată descoperită, va fi un campion acerb și o persoană pasionată. Trezește o pasiune în ea și urmărește-o înflorind.

Zodiile și dragostea. Cum își arată femeile dragostea în funcție de zodie

PEȘTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Femeile născute sub semnul zodiacal Pești sunt uneori foarte misterioase și distante. Dar nu sunt deloc distanți când vine vorba de iubire! Termenul „cap peste toc” pare să fi fost creat doar pentru femeile Pești. Ea este aptă să se îndrăgostească de persoana greșită și va face deseori deschideri dramatice și romantice care sunt bine intenționate, chiar dacă nu sunt primite în acest fel. O femeie Pești este, de asemenea, una care nu se va angaja cu cineva decât dacă este totul sau niciunul. Adică, nu vă așteptați să aveți o relație fericită cu o femeie Pești decât dacă sunteți dispus să o invitați în fiecare aspect al vieții voastre.

CITEȘTE ȘI:

Compatibilități zodii. Vezi cu ce zodii te potrivești în relație și la pat

Articolul precedentProfesorul Dorel Săndesc: Spitalele din România sunt adevărate bombe cu ceas
Articolul următorLocuri romantice Cluj. Top locații romantice unde să petreceți Ziua Îndrăgostiților