Acasă Economie Mesajul organizatorilor UNTOLD și NEVERSEA: ce se întâmplă cu cei care și-au...

Mesajul organizatorilor UNTOLD și NEVERSEA: ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat bilete pentru 2020

558
0
Timp de lectura: 2 minute

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA vin cu vești pentru festivalierii care și-au achiziționat deja bilete și abonamente pentru edițiile din acest an, în contextul incertitudinilor generate de pandemia COVID-19.

Astfel, toți cei care și-au cumpărat deja bilete sau abonamente pentru edițiile din acest an au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții.

”În această perioadă trăim vremuri excepționale. În astfel de momente ne gândim mai mult ca oricând la oamenii din jurul nostru. Să fim sănătoși, să fim în siguranță sunt de departe lucrurile care contează cel mai mult în acest moment. Și, bineînțeles, să nu ne pierdem speranța, să fim încrezători că vom fi bine. Iar această stare de bine ne va permite, mai devreme sau mai târziu, să ne revedem, mai dornici de distracție și cu mai mult dor de prieteni.

În această perioadă, cu toții avem întrebări, cu toții căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD și NEVERSEA nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea “când se va termina?”.

Ca organizație responsabilă, așa cum am fost și până acum, avem o datorie față de oameni în general. Avem datoria de a trata orice posibilă decizie legată de evoluția festivalurilor din acest an, cu maximă responsabilitate, punând sănătatea oamenilor pe primul loc. Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiți să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conștienți de momentele dificile prin care trece întreaga planetă și vom respecta cu totul deciziile și recomandările autorităților, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situația celor două festivaluri, în acest an. 

Astfel, anunțăm că toți fanii UNTOLD și NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții”, transmit organizatorii festivalurilor. 

Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020. Există două modalități de modificare: 

-automată, din platforma de check-in

-manual, din site-urile www.untold.com și www.neversea.com

În plus, tot îcepând de azi sunt disponibile la vânzare numai abonamente ANYTIME – General Access și VIP. Prețurile sunt următoarele:

UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe

UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe

NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe

NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe www.untold.com și www.neversea.com.

”Echipa UNTOLD și Neversea continuă să creadă în magie și îndeamnă pe fiecare să continue această luptă, uniți. Puteți contribui și voi la a face bine, alături de echipa celor două festivaluri, prin platforma UNITED, lansată de UNTOLD și Neversea, în urmă cu câteva săptămâni”, mai spun cei de la UNTOLD. 

Articolul precedentBill Gates: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii Pămantului să beneficieze de acest vaccin!”
Articolul următorPandemie: Domnișoară sursprinsă la plajă, în grădina din fața blocului. FOTO