Acasă Administrație Ministrul Sănătății: Îi rog pe români să mai aibă răbdare 7-10 zile....

Ministrul Sănătății: Îi rog pe români să mai aibă răbdare 7-10 zile. Suntem aproape de un vârf al pandemiei

839
1
Timp de lectura: < 1 minut

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, le-a transmis românilor, duminică într-o intervenție telefonică la Antena 3, să mai aibă răbdare încă 7-10 zile, până va fi vârful pandemiei, a recunoscut că este un moment greu, dar „ne trebuie credinţa şi speranţa ca următoarele sărbători să le petrecem împreună”.

„Le mulţumesc românilor care au înţeles mesajul şi au stat în casă şi îi rog să mai aibă răbdare 7-10 zile. Suntem aproape de un vârf şi sperăm ca apoi să avem una-două săptămâni de stabilitate, după care să începem să scădem ca număr de cazuri noi”, a declarat Nelu Tătaru.

În aceeași intervenție, sursa citată a spus că apariția unui vaccin într-un interval de 10 luni nu este posibilă.

„Izolarea la domiciliu a permis consumarea acestei boli, ca să nu mai avem transmitere comunitară. Nerespectarea măsurii face ca numărul de cazuri să crească. Putem avea 12.000-15.000 de cazuri în vârful pandemiei, poate chiar şi mai mult, dacă nu se respectă măsurile. Dar sper ca trendul să rămână acesta, lent „, a conchis Nelu Tătaru.
Articolul precedentAnchetă în Anglia după ce un copil român ar fi murit de meningită după ce i s-a dat doar paracetamol. Medicii birtanici, acuzați de incompetență
Articolul următorAmendă de 2000 de lei pentru preotul clujean care a ținut slujbă în Vinerea Mare