Acasă Eveniment Nicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: “Nu e...

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: “Nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri”

306
0
nicusor-dan,-dupa-intalnirea-cu-cei-6-primari-ai-sectoarelor:-“nu-e-obligatoriu-sa-fim-buni-prieteni,-dar-e-foarte-important-pentru-bucuresteni-sa-fim-buni-parteneri”
Timp de lectura: < 1 minut

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a transmis luni, 14 decembrie, dupa intalnirea cu primarii celor sase sectoare ale Capitalei, ca vrea o relatie functionala cu acestia, indiferent de apartenenta politica.Luni, 14 decembrie, primarul Nicusor Dan s-a intalnit online cu toti cei sase primari de sector din Capitala, pentru a discuta despre coordonarea n rezolvarea problemelor bucurestenilor.

“Alegerile s-au incheiat, avem inainte trei ani si jumatate fara niciun scrutin, deci singura noastra preocupare trebuie sa fie buna administratie. Am spus ca-mi doresc o relatie functionala cu toti primarii de sector, indiferent de apartenenta politica. Sunt interesat de solutii, nu de conflicte. Concret, am vorbit azi despre masurile pentru protejarea bucurestenilor de COVID-19, despre o abordare unitara in chestiunea salubritatii, despre stimularea investitiilor si politicile fiscale locale si despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor scolare in Bucuresti)”, a scris Dan pe Facebook.

Nicusor Dan spune ca primarii au convenit sa discute periodic pe teme de administratie locala, iar dupa formarea noului guvern sa solicite impreuna o intalnire cu noul premier pentru o abordare larga a temelor prioritare ale Capitalei.

“Concluzia discutiei cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri”, a conchis Dan.


Citeste si:

VIDEO Clotilde Armand, razboi total cu firma de salubrizare din Sectorul 1: “Este plin de gunoi lasat ostentativ pe strazi si trotuare”

Cine se afla in spatele Romprest, firma care tine centrul Bucurestiului sub munti de gunoaie. Batjocura ignorata din 2016: plati nelegale de zeci de milioane de lei


Articolul precedentViişoara: S-a dus cu cadouri la copil dar a fost bătut cu ranga de iubitul fostei soții
Articolul următorSecția ATI de la Spitalul Județean din Craiova, mutată într-o construcție modulară. Nereguli descoperite de DSP