Acasă FEATURED Viişoara: S-a dus cu cadouri la copil dar a fost bătut cu...

Viişoara: S-a dus cu cadouri la copil dar a fost bătut cu ranga de iubitul fostei soții

894
1
Timp de lectura: 3 minute

Necaz mare, duminică seara, pentru Florin – un bărbat de 28 de ani – şi iubita lui, Andreea, după ce au hotărât să meargă în Urca, sat arondat comunei Viişoara, ca să ducă nişte cadouri de Crăciun fiicei de cinci anişori a lui Florin, aflată în grija fostei sale soţii!

Când au ajuns la poarta „fostei”, cei doi – alături de care se afla şi copilul din căsătoria anterioară a Andreei – s-au trezit atacaţi, de către ex-soţia lui Florin şi actualul ei iubit, cu pumnii şi o rangă. Au scăpat din mâinile lor, doar la intervenţia poliţiei – alarmată, culmea, tot de către agresori!

Bine „concasat”, pe tot trupul, Florin se arată, încă din prima clipă, dispus să-mi facă o mărturisire completă asupra evenimentelor care l-au adus la I.M.L.Cluj.

Alături de el se află şi actuala sa iubită, Andreea, la rândul ei cu zgârieturi vizibile pe faţă.

Povesteşte bărbatul, cătrănit-foc: „Nu-mi văzusem de vreo două luni fetiţa pe care o am cu această femeie – sunt şi în proces cu ea, fiindcă îmi pune mereu piedici în acest sens – şi, duminică, ne-am hotărât, împreună cu Andreea, să mergem la Urca şi să-i ducem fetiţei, personal, cadourile noastre de Crăciun.

Aşa că în momentul în care am ajuns, toţi  trei – era cu noi şi fetiţa dintr-o căsătorie anterioară, a Andreei – în faţa porţii casei fostei soţii, ne-am trezit nas în nas cu ea şi cu actualul ei concubin. Acesta era înarmat cu o rangă. Şi, nici n-am apucat să scoatem un cuvânt, că el a sărit pe mine şi a început să mă bată cu ranga! La rândul ei, „fosta” a sărit pe Andreea – şi a pus-o la pământ, începând s-o zgârie şi s-o strângă de gât! ”

Bărbatul spune că, din fericire, a apărut la faţa locului poliţia – chiar la timp, înainte să se întâmple o eventuală tragedie.  Culmea, autorităţile fuseseră chemate chiar de către fosta soţie a lui Florin, în timp ce o imobilizase la pământ pe Andreea, menţionând că ei sunt cei atacaţi. Intervine în discuţie şi Andreea, supărată la rândul ei:

„Vă închipuiţi, după ce am fost ţinută la pământ şi bătută, timp de vreo douăzeci de minute, de către femeia aceea, tot pe noi poliţiştii ne-au tratat ca pe nişte infractori – şi primul lucru pe care l-au făcut a fost să-mi ceară permisul şi talonul de la maşină!”

Între timp, în sala de aşteptare a I.M.L. Cluj apare o asistentă medicală care preia cazul celor doi, întrebându-i în primul rând dacă deţin acte medicale. Cei doi dau din umeri, neştiind despre ce este vorba, la care asistenta îi întreabă dacă s-au prezentat la o unitate spitalicească după ce s-a consumat agresiunea.

Bărbatul îi spune că, desigur, a fost la Secţia U.P.U. a Spitalului Municipal Câmpia Turzii, însă medicii nu le-au eliberat nicio hârtie din care să rezulte că au fost îngrijiţi acolo. Un medic, aflat pe coridor, care aude discuţia se ţine de cap, covârşit de amploarea neglijenţei colegilor săi din Câmpia Turzii.

La care, subsemnatul îşi iese din postura de simplu „observator”: i-am comunicat medicului că, nu mai departe de săptămâna trecută, am mai întâlnit un caz asemănător, de victimă a unei agresiuni – neînsoţită de acte medicale – venit tot de la acest spital. Semn că doctorii de acolo nu pun prea mare preţ pe pacienţi, sabotându-i efectiv şi împiedicând efortul legiştilor clujeni de a da diagnostice exacte. Curând, prima care intră la consultaţii este Andreea.

Tânăra se întoarce, după doar câteva minute, cu un certificat în care legiştii i-au recomandat două zile de îngrijiri, după care vine rândul lui Florin. Acesta, pe baza doar a leziunilor vizibile, obţine o săptămână de îngrijiri medicale – însă, preventiv, este trimis de către legişti la o examinare cu un computer tomograf, lovitura de la cap putând avea implicaţii ulterioare!

La final, în ciuda stării sale jalnice, tot bărbatul este cel care trage concluziile:

„Acuma mergem la poliţie, ca să facem plângere pe numele celor doi, apoi îmi angajez încă un avocat, ca să grăbesc rezolvarea situaţiei, aceea de a-mi putea vedea fetiţa, aşa cum a fost stabilit la divorţ! Nu de alta, dar şi micuţa vrea cu ardoare acest lucru.

Mi-a spus la telefon, printre lacrimi, că nu mai vrea să stea cu mama ei, fiindcă e înnebunită de chefurile şi beţiile permanente ce au loc în acea casă! Vă daţi seama în ce atmosferă e crescută biata de ea!”

Acestea fiind spuse, cei doi îşi iau rămas bun şi, ţinându-se strâns de mână, părăsesc instituţia medicală clujeană…  

Sorin Grecu

                                          

Articolul precedentCoronavirus Romania. Zonele cel mai grav afectate. Capitala continua sa conduca in topul nefast, urmata de trei mari judete
Articolul următorNicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: “Nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri”