Acasă FEATURED Noi detalii despre turdeanca care a murit, la 42 de ani, pentru...

Noi detalii despre turdeanca care a murit, la 42 de ani, pentru că DSP Cluj a refuzat să o testeze

633
0
Timp de lectura: 2 minute

Noi detalii ies la iveală cu privire la moartea turdencei în vârstă de doar 42 de ani, despre care RefleqtMedia a scris în această dimineață.

Potrivit TurdaNews, femeia a stat mai multe zile în comă indusă după ce nu a răspuns la tratament. Totodată, DEȘI SOȚUL EI – CONTACT DIRECT, AVEA COVID-19, FEMEIA NU A FOST TESTATĂ că nu a vrut DSP-ul. 

„Soția lui a mers după el și l-a adus. La câteva zile, soțul primește un telefon, în care medicul care l-a tratat îi spune că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi au intrat în autoizolare la domiciliu. Ea a insistat de mai multe ori să i se facă testul, pentru a vedea dacă are sau nu are COVID-19. Nu i s-a făcut niciun test, pentru că ”nu prezenta simptome”. Nici soțul ei nu avea niciun simptom. Simptomul a apărut, în cazul ei, după expirarea celor 14 zile. S-a simțit rău și a fost dusă la Cluj, la spital, unde a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus. Soțul ei a avut și el COVID-19, însă în cazul lui nu s-a manifestat atât de ”violent”.

Internată la Cluj, din 14 aprilie, Stanca nu a răspuns tratamentelor și a intrat în comă indusă. S-au făcut eforturi mari, iar după circa 2-3 săptămâni, organismul ei a dat primele semne de revenire. Era cam acum o săptămână. Însă, apoi, a acuzat din nou insuficiență respiratorie și a fost introdusă din nou în comă indusă. Între timp, la ultimele teste de la finele lunii aprilie, s-a dovedit că organismul ei scăpase de virus. Însă, era prea slabă să mai continue lupta cu viața, iar inima i-a cedat în această dimineață, după ce a făcut o embolie pulmonară.”, scrie TurdaNews.

Deci … după ce DSP NU A VRUT SĂ O TESTEZE, femeia – de doar 42 de ani a stat mai multe zile în comă indusă, apoi a murit, lăsând în urmă un soț și un fiu.

Oare, dacă DSP-ul o testa … femeia trăia acum?, arată sursa citată.

Articolul precedentDIN CE FACE BANI CU ADEVĂRAT NELSON MONDIALU! INTERLOPUL DIN CLUJ A RECUNOSCUT PENTRU PRIMA DATĂ ASTA
Articolul următorFlorin Cîțu, discurs HALUCINANT: ‘România e, poate, singura ţară din Uniune care va avea creştere economică în primul trimestru’