Acasă National DIN CE FACE BANI CU ADEVĂRAT NELSON MONDIALU! INTERLOPUL DIN CLUJ A...

DIN CE FACE BANI CU ADEVĂRAT NELSON MONDIALU! INTERLOPUL DIN CLUJ A RECUNOSCUT PENTRU PRIMA DATĂ ASTA

539
0
Timp de lectura: < 1 minut

Nelson Mondialu o duce cum nu se poate mai bine! Celebrul interlop din Cluj a dat cărțile pe față și a mărturisit de unde face bani cu nemiluita!

Toată lumea știe că Nelson Mondialu este un personaj controversat, dar extrem de sincer! Și, pentru că mulți se întreabă din ce face bani celebrul interlop, acesta a oferit și răspunsul mult-așteptat! Pe contul său de Youtube, acolo unde își ține fanii la curent cu activitățile sale, Nelson Mondialu a aruncat bomba!

Celebrul interlop din Cluj face bani din Youtube, iar sumele care îi intră în conturi nu sunt mici deloc! În cel mai recent vlog postat, Nelson le-a arătat tuturor că a făcut nici mai mult, nici mai puțin de 4.087 de dolari!null

„Fiți atenți aici, băăăă, câți bani am făcut! 4087 de dolari! Mânca-v-aș Dumnezeul, pe statistică! Fraților, 4087 de dolari, fiți atenți acum! Venit din felicitări – 3893 de dolari, venit estimat din anunțuri – 142 de dolari și din Youtube Premium – 51 de dolari.

Domnilor, Nelson Mondialu vă mulțumește la valoare, fraților…4300 de euro din felicitări! Cumpăr frigider plin cu carne, de la Samsung îl iau. Așa le spun ălora, să mi-l aducă plin cu carne, cu fructe, cu zacuscă, le plătesc și pe astea.

Care mi-ați dat felicitări, vă pupă tata Nelson Mondialu! Mamăăăă, ce am pus-o!” a spus Nelson Mondialu, în vlogul său.

Articolul precedentUn fenomen neplăcut se va abate asupra Romaniei începand din această seară
Articolul următorNoi detalii despre turdeanca care a murit, la 42 de ani, pentru că DSP Cluj a refuzat să o testeze