Acasă Ultima Oră Nou RECORD de cazuri Covid-19 în Rusia. Moscova, principalul focar

Nou RECORD de cazuri Covid-19 în Rusia. Moscova, principalul focar

121
0
nou-record-de-cazuri-covid-19-in-rusia.-moscova,-principalul-focar
Timp de lectura: < 1 minut

Noile cazuri Covid-19 au fost raportate în 85 de regiuni ale țării.  

Cel mai mare focar este în Moscova, unde, în ultimele 24 de ore, au fost depistate cu noul coronavirus 7.263 de persoane, cel mai ridicat bilanț zilnic de după 7 decembrie, urcând numărul total al contaminărilor la 735.900. Numărul deceselor a crescut cu 77, astfel încât cifra totală a crescut la 10.394.

Situația este îngrijorătoare și în Sankt Petersburg, al doilea cel mai afectat oraş de pandemie, unde autorităţile au raportat 3.759 noi infectări. De de debutul pandemiei, în fosta capitală imperială s-au infectat aproape 201.000 de ruși, iar numărul total al deceselor este de 6.840, notează Agerpres. 

Bilanțul total din Rusia, a patra cea mai afectată țară din lume de pandemie în funcție de numărul infectărilor, după SUA, India și Brazilia, depășește 2,84 milioane de cazuri Covid-19 și 50.858 de decese. Din totalul pacienților, 2.300 sunt la Terapie Intensivă. 

Deși țara se confruntă cu o explozie a noilor cazuri, recent, Președintele Vladimir Putin a ținut să le transmită cetățenilor, în discursul său anual, că Federaţia Rusă a gestionat mai bine pandemia de coronavirus decât statele din Occident. Mai multe detalii despre acest subiect sunt disponibile AICI. 

Articolul precedentCum putem avea o zi libera in plus in 2021. Modalitatea legala prin care obtinem acest lucru
Articolul următorCe spun specialistii despre presupusele efecte ale vaccinurilor anti-COVID asupra ADN-ului uman: “Nu ne transforma in himere monitorizate de Bill Gates”