Acasă Eveniment O femeie de 27 de ani, audiata de politisti in cazul nou-nascutului...

O femeie de 27 de ani, audiata de politisti in cazul nou-nascutului abandonat intr-o punga in Sectorul 3

86
0
o-femeie-de-27-de-ani,-audiata-de-politisti-in-cazul-nou-nascutului-abandonat-intr-o-punga-in-sectorul-3

Politia Capitalei anunta ca, in cazul nou-nascutului gasit miercuri abandonat intr-o punga in fata unui bloc din Sectorul 3, a fost depistata si dusa la audieri o femeie de 27 de ani.“In urma cercetarilor efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, a fost identificata si depistata si condusa la audieri o femeie de 27 de ani, din Bucuresti. In seara de 22.12.2020, prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata ca in fata unui bloc din Sectorul 3, intr-o punga, a fost gasit un nou-nascut. La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politisti din cadrul Sectiei 13, precum si echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat si transportat la spital pentru ingrijiri medicale”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei in vederea identificarii mamei, precum si pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.

Citeste si: Inalta Autoritate franceza a Sanatatii autorizeaza vaccinul Pfizer BioNTech. Cand incepe campania de vaccinare