Acasă Curiozități Pățanie dureroasă pentru un tânăr din Cluj, care și-a fracturat penisul după...

Pățanie dureroasă pentru un tânăr din Cluj, care și-a fracturat penisul după o partidă de amor

415
0
Si-a fracturat penisul
Si-a fracturat penisul
Timp de lectura: < 1 minut

Un incident nefericit a avut loc în Cluj-Napoca, unde un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost adus de urgență la spital în urma unei situații neplăcute care a avut loc în dormitor.

Accidental, acesta și-a fracturat organul genital, iar intervenția medicală a fost necesară pentru a remedia problema. Cu toate acestea, datorită promptitudinii și expertizei medicilor implicați, situația tânărului a fost rezolvată cu succes.

Tânărul a ajuns la camera de urgență cu dureri severe, iar medicii au identificat rapid un hematom la nivelul organului genital, care a necesitat intervenția imediată în sala de operație.

Dr. Mihai Suciu, medic urolog, a explicat că investigațiile precum ecografia peniană sau RMN-ul au condus la identificarea și tratarea corespunzătoare a leziunii. Procedura chirurgicală a constat în incizarea tegumentului afectat, extragerea cheagurilor de sânge, identificarea și suturarea zonei de ruptură a tunicii.

Recuperarea după o astfel de intervenție poate dura câteva săptămâni, însă este important să se urmeze recomandările medicale pentru a evita eventualele complicații pe termen lung. Medicii subliniază importanța tratării serioase a acestor accidente și îndeamnă toți cei afectați să caute ajutor medical imediat, chiar dacă acest lucru poate fi jenant sau intimidant.

Dr. Paul Rotariu, medic urolog, a subliniat că operația necesară în astfel de situații nu este complicată, dar trebuie efectuată în cel mai scurt timp posibil pentru a preveni posibilele consecințe grave.

Deși astfel de accidente nu sunt frecvente în secțiile de urologie, medicii avertizează că frica și jena pot duce la subraportarea acestor cazuri, iar amânarea tratamentului poate cauza complicații ireversibile. Este important ca toți cei afectați să călăuzească înțelept și să caute asistență medicală specializată în astfel de situații delicate.

Articolul precedentVIDEO Coco pisica, găsită în viață în mod miraculos la 8 zile după incendiul uriaș din Valencia
Articolul următorPrima prelevare de organe pe acest an la SCJU Cluj. Familia donatorului, demnă de toată stima