Acasă National Polițistă, prinsă la plajă în Mamaia. A fost reclamată de un cetățean....

Polițistă, prinsă la plajă în Mamaia. A fost reclamată de un cetățean. Ce a trimis la IPJ Constanța

667
0
Timp de lectura: < 1 minut

O polițistă din Constanța a ieșit la plajă, în Mamaia, încălcând măsurile luate împotriva pandemiei. Tânăra a fost reclamată de un cetățean.

“Aș dori să fac o sesizare publică la d-voastră în legătură cu nerespectarea normelor de distanțare socială astăzi în data de 12.05.2020, nerespectate (…) angajată a secției 1 de Politie din Strada Chiliei. Aceasta a fost surprinsă pe plajă cu o altă persoană. Atașez poze doveditoare și contul de Facebook al acesteia”, se arată în mailul trimis de persoana nemulțumită, atât către IPJ Constanța.

Au fost dispuse verificări

Polițista este verificată de șefi, după ce un cetățean a trimis imaginile chiar la Poliție, arătând că tânăra încalcă restricțiile de circulație, fiind pe plajă, în timpul liber, potrivit ctnews.ro. Femeia este angajată a Secției 1 de Poliție, iar pozele au fost făcute marți, 12 mai, în stațiunea Mamaia.

“Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Articolul precedentOpinie: Raed Arafat ar trebui sa-si dea demisia
Articolul următorMinistrul Mediului: 15.000 de euro pentru fiecare roman care vrea să-și eficientizeze energetic casa