Acasă Administrație Preotul Calistrat: „10% din ce câștigi la nuntă trebuie să dai Bisericii....

Preotul Calistrat: „10% din ce câștigi la nuntă trebuie să dai Bisericii. L-ați luat pe Dumnezeu de prost?!”

508
0
Timp de lectura: < 1 minut

Preotul Calistrat susține că 10% din cât câștigi la nuntă trebuie să dai bisericii. Acesta a spus, la BZI.ro, că Dumnezeu nu trebuie luat de prost și pentru a nu face asta, rezolvarea, în opinia lui, e să se împartă câștigul de la nuntă între miri și biserică.

„Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? Că 10% din ce câștigi trebuie să dai la biserică? Da, ei, acuma, mă ascultă-mă: cât a costat rochia miresei? 2.000 – 3.000 euro da?! cât înseamnă? 150 milioane… cât o costa muzica? 100 de milioane… cât a costat fotograful? 50 de milioane… cât a costat coregrafia? 100 de milioane… cât a costat tot aici? Ce aveți voi? Șampanii, mese, povești?

Toată asta? 100 de milioane da, cât costă masa la restaurant? 2 – 300 de milioane.. da, deci vă ridicați undeva aproape la un miliard de investiții cu nunta… Cel puțin 20.000 euro i-ați tocat? Păi adică eu nu înțeleg un lucru:

L-ați luat pe Dumnezeu de prost?! El e ultimul fraier la care ați venit să vă dea harul, după ce voi ați cheltuit atâtea lucruri, care de-a 2-a zi nu mai sunt valabile?! Rochia o arunci, mâncarea ai mâncat-o, banii i-ai cheltuit? Restaurantul l-ai părăsit, florile s-au veștejit, sticlele goale le-ai aruncat și toată povestea s-a terminat. Dar cununia de la Dumnezeu rămâne! Aia e cea mai importantă”, a explicat Calistrat, conform digi24.ro

Articolul precedentNemernicia lui Viktor Orban: Organizațiile românești “Calea Neamului” şi “Frăţia Ortodoxă”, refuzate Băile Tuşnad
Articolul următorCe a putut să spună Liviu Vârciu despre mama Andei Călin! Nu s-a putut abține: “Ce-ai zis?”