Acasă FEATURED Proprietate din cartierul clujean Zorilor, scoasă la vânzare cu 4 milioane de...

Proprietate din cartierul clujean Zorilor, scoasă la vânzare cu 4 milioane de euro

297
0
Timp de lectura: 2 minute

O proprietate din Cluj-Napoca este scoasă la licitatie cu nu mai putin de 4 milioane de euro. La acest pret, este de departe cea mai scumpă proprietate din Cluj, aceasta fiind in cartierul Zorilor. Este vorba despre un ansamblu de case vechi, ridicate înainte de Revoluție, pe un teren de 1700 de mp.

Casele au scăpat de buldozerele care au măturat tot cartierul Zorilor la finele anilor 1970, pentru că terenul a fost prea mic și în pantă ușoară. În schimb au fost demolate toate casele din zona străzilor Pasteur 59 și Viilor 15.

Proprietatea a rămas ”ascunsă” în spatele acestor blocuri, iar elanul comunist nu a mai vizat-o.

Acum, cel mai probabil vor apărea acolo niște blocuri, pentru că este greu de crezut că o persoană privată a achita 4 milioane de euro ca să ridice o casă, arată Stiri de Cluj.

Persoana fizica, vând proprietate 1770 mp teren cu casa, in zona buna, cu acces la cele 2 fronturi de 40 m respectiv 38 m, la intersectia str. Pasteur si str .Viilor. Terenul este o oportunitate pentru investitori, datorita amplasamentului acestuia intr-o zona linistita, cu mult aer curat in imediata vecinatatea a Gradinii Botanice, str. Ciresilor, cât si a distantei mici fata de zona centrala”, spun cei care vând. Proprietarea este valoroasă pentru teren, deoarece clădirile sunt vechi de peste 60 – 70 de ani, fiind o parcelă care a scăpat nedemolată de regimul Ceaușescu. Proprietatea este deținută de mai multe familii, care acum s-au pus de comun acord să vândă.

O altă vilă din Făget este scoasă la vânzare cu uluitorul preț de aproape 2,8 milioane de de euro. ”Constructia, cu o suprafata utila de 290 mp, a fost realizata pe un teren in suprafata de 4041 mp”, spun cei care vând. Casa are 8 camere, dar și un apartament pentru vizitatori.

O vilă din Grigorescu este pe locul trei ca preț. Propretarii cer 1,9 milioane de euro. ”Acesta se vinde mobilata si utilat de lux si prevazut cu: sistem de alarma, videointerfon, porti automatizate cu acces din garaj, sistem de aer conditionat, sistem subteran automatizat pentru irigarea spatiilor verzi si plante exterioare, instalatie filtrare de incalzirea apei pentru piscina exterioara, zona pentru barbeque, aceasta avand de asemenea apa curenta si canalizare si gradina cu pomi”, spun proprietarii. Casa are 6 camere și o suprafață construită de 650 mp. 

Articolul precedentCine este Claudia Gherman, noul manager interimar al Spitalului Județean Cluj?
Articolul următorDoar 16 procurori români vor să fie subalternii Laurei Codruța Kovesi la București