Acasă Administrație Recea-Cristur: au fost publicate documentele tehnice ale cadastrului pentru sectoare cadastrale

Recea-Cristur: au fost publicate documentele tehnice ale cadastrului pentru sectoare cadastrale

81
0
recea-cristur

Primăria comunei Recea-Cristur a transmis o informare prin care anunță cetățenii că documentele tehnice ale cadastrului pentru mai multe sectoare cadastrale au fost publicate.

Recea-Cristur: au fost publicate documentele tehnice ale cadastrului pentru sectoare cadastrale

„În atenția cetățenilor din comuna Recea-Cristur

Unitatea administrativ-teritorială Recea-Cristur, județul Cluj, anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale: 70 – în locul numit popular “Fanate , Valea din mijloc”, 71 – în locul numit popular “Magura ”, 79 – în locul numit popular “Dealul Racii”, 88 – în locul numit popular “Groapa vii”, 89 – în locul numit popular “Poiana Lunga , Bouriste ”, 90 – în locul numit popular “Leurdeana , Sub Carpini , Rat Leurdeana ” , începând cu data de 05.02.2021, pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei comunei Recea-Cristur, județul Cluj, conf. art. 14 alin. (1) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările ulterioare.

Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor fi depuse la sediul primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară”, au transmis reprezentanții comunei.

Recea-Cristur (în maghiară Récekeresztúr) este o comună în județul Cluj, Transilvania, România, formată din satele Căprioara, Ciubanca, Ciubăncuța, Elciu, Escu, Jurca, Osoi, Pustuța și Recea-Cristur (reședința).

Comuna este administrată de un primar și un consiliu local compus din 9 consilieri. Primarul, Laurian Alexandru Rus, este în funcție din 2004.

Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei se ridică la 1.412 locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 1.701 locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt români (75,99%). Principalele minorități sunt cele de romi (18,34%) și maghiari (1,06%). Pentru 4,6% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută.Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt ortodocși (86,61%), dar există și minorități de penticostali (6,23%) și martori ai lui Iehova (1,06%). Pentru 4,6% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.

CITEȘTE ȘI:

Cetatea Medievală Bologa: Au fost finalizate lucrările de reabilitare