Acasă FEATURED Replici acide între Emil Boc și Ludovic Orban, președintele PNL

Replici acide între Emil Boc și Ludovic Orban, președintele PNL

335
0
emil boc ludovic orban
Timp de lectura: 2 minute

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și Ludovic Orban, președintele PNL au avut un schimb acid de replici.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că deşi sunt colegi care spun că i s-a terminat „benzina”, el consideră că are suficientă energie pentru încă un mandat la șefia partidului.

„Domnul Boc, de exemplu, a spus că mi s-a terminat benzina. Şi am recunoscut, într-adevăr nu am mai achiziţionat benzină. Nu mai am benzină pentru că viitorul sunt maşinile electrice şi nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii. În materie de baterii, le-am povestit cum unii dintre colegii şugubeţi îmi spun ‘Duracell’, că nu îşi imaginează cum am capacitatea de a lucra de dimineaţă până noaptea, stau ca pe baterii. Deci nu am nevoie de benzină, am tot ce-mi trebuie. Am o energie suficient de mare astfel încât să ofer şi mai mult Partidului Naţional Liberal decât am oferit în cei patru ani cât am condus partidul”, a spus Ludovic Orban, sâmbătă, aflat într-un turneu electoral la Iaşi, privind alegerile interne, conform Agerpres.

Replica vine după ce în urmă cu o săptămână edilul Clujului, Emil Boc, a spus la un post local că „benzina” lui Ludovic Orban „se aproapie de sfârşit”, făcând referire la capacitatea actualului lider PNL de a duce mai departe partidul, în contextul alegerilor interne din toamnă.

„Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a declarat Emil Boc la un post local.

Tot referitor la candidaturile pentru președinția PNL, Boc a mai spus că „trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total”.

Articol scris de Andreea Ilinca Jurablea, anul I, Jurnalism în cadrul FSPAC

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc s-a enervat și i-a scăpat o înjurătură, în direct la radio

Articolul precedentDescoperire arheologică la Cluj: Drum urban în pivnița palatului Status
Articolul următorZona centrală a Huedinului se va asfalta. Când încep lucrările?