Acasă Administrație Șarpe de 1 metru și jumătate, prins pe o stradă din Mănăștur....

Șarpe de 1 metru și jumătate, prins pe o stradă din Mănăștur. VIDEO

365
0
Sarpe gasit in Manastur
Sarpe gasit in Manastur
Timp de lectura: < 1 minut

Un şarpe de un metru şi jumătate, apărut în apropierea unui imobil din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, a fost capturat de către echipaje de jandarmi şi voluntari. Reptila a fost eliberată în mediul său natural, departe de zonele locuite

Intervenţia autorităţilor a avut loc după ce o persoană din Cluj-Napoca a sunat la 112, duminică seară, anunţând că, în gardul unui imobil din cartierul Mănăştur, este încolăcit un şarpe de culoare gri, lung de aproximativ un metru şi jumătate

Reptila a fost capturată de către jandarmii clujeni. Aceştia au luat legătura cu Organizaţia pentru Protecţia Mediului şi Combaterea Braconajului (OPMCB), o asociaţie non-profit cu care Inspectoratul de Jandarmi Cluj a mai colaborat şi în trecut şi ai cărei reprezentanţi au preluat animalul şi l-au eliberat în mediul său natural departe de oraş.

„Un şarpe apărut în apropierea unui imobil din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a fost capturat și relocat în habitatul acestuia de către jandarmii și voluntarii din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Duminică seara, în urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost anunţat de către dispeceratul unităţii cu privire la faptul că o persoană a zărit un şarpe de aproximativ un metru şi jumătate de culoare gri, încolăcit pe gardul din faţa unui imobil din cartierul Mănăştur.

Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare, au reuşit să captureze musafirul nepoftit.

Dată fiind relația de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj cu Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociații, în vederea relocării şarpelui în habitatul lui, departe de zona locuită”, au transmis cei de la Jandarmeria Cluj.

Articolul precedentVasile Dîncu o desființează pe nesimțita șefă a Ungariei: STOP demnitarilor unguri care fac raiduri prin Transilvania și ne jignesc istoria
Articolul următorClujenii sunt invitați la expoziția ”Parfum de Cluj”, care include peste 300 de soiuri de trandafiri