Acasă National Scandalagiu din Galaţi imobilizat cu spray lacrimogen de către poliţişti VIDEO

Scandalagiu din Galaţi imobilizat cu spray lacrimogen de către poliţişti VIDEO

599
0
Timp de lectura: < 1 minut

Scandalul a avut loc în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40, Galati, unde se aflau mai multe persoane adunate, care au fost observate de 2 poliţişti care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi. La vederea grupului, poliţiştii le-au solicitat participanţilor să se legitimeze, însă un bărbat a refuzat, devenind recalcitrant. 

El a ridicat vocea la poliţist, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele, discutia cu omul legii desfăşurăndu se pe durata mai multor minute, în prezenţa mai multor locatari care nu aveau mască de protecţie. La un moment dat, scandalagiul a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul precedentAbu Dhabi, noua destinație de pe aeroportul din Cluj-Napoca
Articolul următorCand va fi lovită Romania de al doilea val de îmbolnăviri cu noul coronavirus