Acasă FEATURED Șefa secției de cardiologie a Spitalului Județean Sibiu a murit de COVID....

Șefa secției de cardiologie a Spitalului Județean Sibiu a murit de COVID. Avea 55 de ani și nu era vaccinată

137
0
A murit Dr. Gabriela Eminovici
A murit Dr. Gabriela Eminovici

Medicul principal al secției de cardiologie a Spitalului Județean Sibiu, Dr. Gabriela Eminovici, a decedat în urma infectării cu noul COVID, în urma unor complicații la plămâni. Doctorița avea 55 de ani și nu era vaccinată.  

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul SRS-CoV-2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață. Îi aducem un pios omagiu iar gândurile noastre bune se îndreaptă către familia îndurerată și îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!”, arată reprezentanții spitalului.

Mesajul se încheie şi cu un apel la vaccinare transmis către populație:  „Din nefericire, deși mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât și pe plan personal, viața și cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecția cu SARS-CoV-2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”.

Florin Neag, managerul Spitalului Județean, a declarat pentru publicația Turnul Sfatului, că medicul Gabriela Eminovici nu era vaccinată împotriva COVID 19. ”Doamna doctor nu era vaccinată”, arată acesta.