Acasă Eveniment Și cu banii luați, și cu buzele umflate: Un clujean a fost...

Și cu banii luați, și cu buzele umflate: Un clujean a fost șefuit deprostituata pe care o angajase

265
0
Jefuit de o prostituata
Jefuit de o prostituata
Timp de lectura: < 1 minut

Pățanie inedită pentru un clujean, care a fost victima unui jaf comis de o tânără pe care o întâlnise într-o sală de jocuri de noroc și cu care avusese o înțelegere pentru relații intime.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au identificat o tânără de 22 de ani din Cluj-Napoca, suspectată de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Conform relatărilor, la data de 5 noiembrie a.c., un bărbat de 33 de ani din județul Cluj a sesizat poliția că, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, a cunoscut o femeie cu care stabilitese o înțelegere pentru relații intime. În jurul orei 01:00, în apropierea localului, tânăra i-ar fi sustras suma de 700 de lei, iar când bărbatul a încercat să o oprească, a fost agresat fizic de o persoană necunoscută de sex masculin, complicele femeii.

La data de 9 noiembrie a.c., tânăra de 22 de ani a fost reținută pentru 24 de ore în urma probatoriului adunat. S-au desfășurat ulterior activități investigative pentru identificarea și prinderea complicei de sex masculin.

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii au reușit să localizeze și să rețină tânărul de 23 de ani din Cluj-Napoca, bănuit de agresiune. Judecătoria Cluj-Napoca a emis la data de 10 noiembrie a.c., mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ambelor persoane, care sunt cercetate în continuare sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată.

Articolul precedentGuvernul taie din sporuri, Boc crește salariile directorilor din primărie
Articolul următorProfesorii UBB pregătesc elevii clujeni pentru olimpiadele de Matematică și Informatică