Acasă Eveniment Șoferul care i-a ucis pe cei doi soți din Dej rămâne de...

Șoferul care i-a ucis pe cei doi soți din Dej rămâne de Sărbători după gratii

377
0
Judecatoria Dej
Judecatoria Dej
Timp de lectura: < 1 minut

Magistrații dejeni au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv pentru tânărul din Gherla, care a provocat un grav accident rutier, soldat cu decesul a două persoane.

Evenimentul tragic a avut loc în seara zilei de 21 octombrie, la ieșirea din Gherla spre Dej, în comuna Mintiu Gherlii. Tânărul în vârstă de 24 de ani conducea cu viteză și, în timpul unei manevre de depășire, a lovit un alt autoturism, propulsându-l într-un șanț de la marginea drumului.

În urma impactului, un cuplu de 67 și 63 de ani din Dej, aflați în mașina respectivă, și-au pierdut viața. Cei doi se întorceau acasă după un concert la Gherla.

Conform testelor poliției, șoferul vinovat de accident era sub influența unor substanțe interzise.

Șoferul a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile. După o lună, această măsură a fost prelungită, iar pe 20 decembrie 2023, judecătorii din Dej au decis să mențină arestul până pe 18 ianuarie 2024.

De asemenea, cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu, formulată prin avocat, a fost respinsă de către judecători ca fiind neîntemeiată.

Articolul precedentTeolog Marius Balo: Dacă tu îți vorbești țara de rău, oare ce fel de om poți fi? Bun?
Articolul următorMai multe familii din Apuseni, lăsate fără curent în Ajunul Crăciunului din cauza viscolului