Acasă Diaspora SUA: Și-a păstrat bunica moartă 15 ani în congelator, ca să-i ia...

SUA: Și-a păstrat bunica moartă 15 ani în congelator, ca să-i ia pensia

634
0
Timp de lectura: < 1 minut

Imaginea literară a „bunicului mort de mult, dar pus în geam când vine poștașul, ca să-i luăm pensia” a fost proiectată în realitate cu un caz care bate imaginația. S-a întâmplat în statul american Pennsylvania. O tragi-comedie în 4 acte.

Actul 1: anul 2005. Glenora Delahay, născută pe 3 mai 1906, a murit în casa ei din localitatea Ardmore, la vârsta de 99 de ani. Nepoata ei, Cynthia Black, nu a înmormântat-o și nici nu i-a declarat decesul la autorități. A ascuns cadavrul într-un congelator din pivnița casei bunicii. Cynthia avea un plan. Din acel moment, a încasat lunar pensia bătrânei.

Actul 2: anul 2007. Cynthia Black a transportat cadavrul în propria casă, din localitatea Dillsburg. A continuat să încaseze pensia bunicii, cu care și-a plătit ipoteca.

Actul 3: februarie 2019. Poliția din Pennsylvania a descoperit rămășițele omenești în congelatorul casei din Dillsburg, a Cynthiei Black.

Actul 4: mai 2020. Investigațiile au comunicat că rămășițele sunt ale Glenorei Delahay. Ei au ajuns la concluzia că era o stratagemă a nepoatei Cynthia Black pentru a încasa cecuri de la asigurările sociale. Nepoata a fost arestată sub acuzațiile de furt, primire de proprietăți furate și profanare de cadavru.

Conform raportului Polției, obținut de CNN, Cynthia Black a recunoscut că a găsit cadavrul bunicii în casa acesteia din Ardmore. Ea le-a spus polițiștilor că familia ei avea nevoie de veniturile din asigurări sociale ale bătrânei.

Mandatul de arestare a fost emis marți, 26 mai, iar Cynthia Black a fost arestată miercuri, conform comunicatului de presă al poliției.

Agentul Kelly Osborne, de la Pennsylvania State Police, a declarat pentru CNN că Cynthia Black a fost eliberată pe o cauțiune de 50.000 de dolari, arată ziariștii.com

Articolul precedentDăncilă revine în Guvern. Va goli scrumiera și arunca sticlele goale din biroul lui Orban
Articolul următorAdministrația Trump nu permite ambasadelor americane să arboreze „steagul gay”