Acasă FEATURED Surse: Fiul patronului Cris-Tim, Radu Timiș, arestat pentru trafic de droguri

Surse: Fiul patronului Cris-Tim, Radu Timiș, arestat pentru trafic de droguri

73
0
Radu Timis trafic de droguri
Radu Timis trafic de droguri
Timp de lectura: < 1 minut

Unul dintre fiii lui Radu Timiș, patronul Cris-Tim, ar fi fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, conform unor surse. Fiul afaceristului ar fi fost prins în urma unui flagrant.

“Inițial a fost prins un tânăr de 21 de ani când vindea cocaina în Cornu, județul Prahova. Apoi, a fost prins în flagrant, fiul lui Timiș, un băiat de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe cocaină de la primul. La momentul flagrantului a fost și testat și găsit cu cocaina” – este o declarație dată pe surse pentru Gold FM.

Radu Timiș deține una dintre cele mai de succes afaceri din România, fiind numit “Regele Mezelurilor”. Acesta deține compania Cris-Tim, una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din țară. Conform businessmagazin.ro, Profilul lui Radu Timiş a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020. El ocupă locul 73 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului de afaceri.

Afaceristul are 5 copii: 4 băieți și o fată; toți fiind implicați în afacerea familiei.

Articolul precedent„Moartea joacă Poker”, interviu cu Bianca Tămaș despre cea mai recentă carte, despre cum a pierdut oameni și despre îngerul ei păzitor
Articolul următorCelebrul Târg de la Negreni, anulat și în acest an din cauza pandemiei