Acasă FEATURED Tragedie la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Un elev de...

Tragedie la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Un elev de 15 ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul patru

336
0
Timp de lectura: < 1 minut

O tragedie cutremură comunitatea Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, după ce un elev în vârstă de 15 ani a fost descoperit mort în fața clădirii instituției, după o cădere de la etajul patru. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de joi, 11 ianuarie 2024, șocând atât elevii, cât și personalul școlar.

La scurt timp după descoperirea tragică, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba a ajuns la fața locului, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse, însă, elevul nu a răspuns manevrelor, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele Alba24, tânărul era elev în clasa a IX-a a Colegiului Militar din Alba Iulia. Originar din zona Maramureșului, mai precis din Baia Mare, el se afla în incinta colegiului în calitate de elev militar.

Primele informații indică faptul că elevul a participat la apelul de dimineață, îmbrăcat în uniforma militară specifică, iar ulterior s-a retras în camera sa. Acolo, conform sursei citate, acesta s-ar fi schimbat în haine civile. Într-un context încă neclar, el a fost descoperit căzut în fața clădirii, în curtea interioară a Colegiului Militar Național Mihai Viteazul din Alba Iulia. Camera elevului se afla la etajul patru al instituției.

Elevul a fost identificat drept o prezență activă în comunitatea școlară, iar vestea tragică a decesului său a șocat colegii și cadrele didactice. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba, iar ancheta pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului a fost demarată de autoritățile competente.

Articolul precedentCostumele și recuzita din ”The Crown”, scoase la licitație luna viitoare
Articolul următorȘofer clujean de mașină elelctrică, revoltat pe stațiile de încărcare ale Primăriei: „Îmi fură bani”