Acasă FEATURED Șofer clujean de mașină elelctrică, revoltat pe stațiile de încărcare ale Primăriei:...

Șofer clujean de mașină elelctrică, revoltat pe stațiile de încărcare ale Primăriei: „Îmi fură bani”

110
0
Timp de lectura: < 1 minut

Tot mai mulți șoferi au decis să facă tranziția către vehiculele electrice, fie din motive ecologice, fie pentru a beneficia de costurile mai reduse pe termen lung. Cu toate acestea, se pare că nu toți au parte de o experiență pozitivă cu această schimbare. Acesta este și cazul unui clujean, care susține că sumele percepute la stațiile de încărcare ale Primăriei sunt nejustificate.

Acesta susține că a plătit de trei ori o sumă mai mare la stațiile de încărcare decât era prevăzut în contractul stabilit cu autoritățile locale. Indignat de această situație, acesta a acuzat o defecțiune în aplicația utilizată pentru procesul de plată, susținând că sistemul îl taxează în mod eronat și că banii dispar din contul său către contul Primăriei.

„Este a treia oară când pățesc să plătesc o sumă mai mare decât cea scrisă în contract la stațiile de încărcare iar bani să dispară de pe card în contul Primăriei. Am plătit suma de 14.88 pentru 10.02 kWh deși pe aplicație îmi arată că suma normală trebuia să fie 12.42, aceasta fiind suma reală consumată. Prețul pe 1 kWh este de 1.24 lei, nu 1.48. Este un BUG în aplicație care îmi fura bani”, a declarat șoferul în sesizarea sa către Primăria Cluj.

Menționăm că începând cu data de 1 ianuarie 2024, Primăria Cluj-Napoca nu mai oferă gratuitate pentru încărcări la stațiile pentru mașini electrice amplasate în parcările sale. Până la finalul lui 2023, timp de 5 ani, șoferii plăteau doar taxa pentru parcare, nu și pentru încărcare. Tariful este acum de 1,04 lei pe KW fără TVA și de 1,24 de lei KW cu TVA de 19%. Taxa de parcare nu este inclusă.

Articolul precedentTragedie la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Un elev de 15 ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul patru
Articolul următorVIDEO. Bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce și-a amenințat iubita după despărțire. Ce au putut găsi polițișitii în casa lui?