Acasă FEATURED VIDEO. Bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce și-a amenințat iubita...

VIDEO. Bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce și-a amenințat iubita după despărțire. Ce au putut găsi polițișitii în casa lui?

145
0
Timp de lectura: < 1 minut

Incident dramatic în Zlatna, unde un bărbat în vârstă de 31 de ani se află acum în custodia autorităților, fiind cercetat penal pentru mai multe capete de acuzare, inclusiv agresiune asupra iubitei sale și amenințare cu arme letale.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, ancheta a dezvăluit că bărbatul a fost implicat într-un incident de agresiune asupra iubitei sale în luna decembrie 2023. Evenimentul a avut loc într-o locuință din comuna Racovița, județul Timiș, unde victima, o femeie de 28 de ani, a fost supusă unor acte de violență.

După ce femeia a decis să pună capăt relației și s-a întors în județul Alba, individul în cauză a continuat să o amenințe. Autoritățile au intervenit și au inițiat percheziții în locuințele bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ce au găsit polițiștii în casa bărbatului?

Rezultatele perchezițiilor au fost tulburătoare, punând în evidență faptul că individul de 31 de ani deținea ilegal două arme, una letală și una neletală. Printre bunurile confiscate s-au numărat un pistol și o pușcă. Se pare că bărbatul nu avea dreptul legal de a deține astfel de arme.

La percheziții au participat polițiști specializați din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, demonstrând o intervenție coordonată și eficientă a forțelor de ordine.

Articolul precedentȘofer clujean de mașină elelctrică, revoltat pe stațiile de încărcare ale Primăriei: „Îmi fură bani”
Articolul următorPreotul din Tăuți, dat în judecată de o enoriașă. I-a cerut 50 de milioane ca să-i înmormânteze mama