Acasă FEATURED Bărbatul căzut de pe o schela de la 10 metri, a murit...

Bărbatul căzut de pe o schela de la 10 metri, a murit în ciuda eforturilor medicilor

81
0
Bărbat Mort Turda
Timp de lectura: < 1 minut

Bărbatul lucra la renovarea clădirii Bisericii Reformate din Turda, potrivit autorităților. În momentul în care pompierii turdeni au ajuns, bărbatul era deja în stare gravă, dar a fost preluat de către o ambulanță și transportat la spital.

„În jurul orei 10.00 (15 septembrie), Poliția muncipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, o persoană ar fi căzut de la înălțime.

Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanții de la IPJ Cluj.

Articolul precedentHoroscopul zilei: Află ce va spune zodia ta despre tine
Articolul următorUltima melodie a lui Petrică Cercel înainte de a muri: ”Fericit sunt Doamne, tare fericit” / VIDEO