Acasă Ultima Oră Horoscopul zilei: Află ce va spune zodia ta despre tine

Horoscopul zilei: Află ce va spune zodia ta despre tine

63
1
Horoscopul zilei
Timp de lectura: 3 minute

Horoscopul zilei: Află ce îți vor prezice astrele astăzi, 16 septembrie.

Zodiile:

Berbec

Daca ești o persoana căreia îi place provocarea, atunci zilele următoare îți pot oferi exact asta. Totuși, dacă preferi o existență mai liniștită te va ajuta să clarifici și să închizi niște subiecte tăioase. Cu Soarele în aliniere cu radicalul Pluto, poate ca ai nevoie să îți afirmi vocea și să spui ceva clar că să eviți un subiect ciudat sau delicat să scape de sub control.

Taur

Ai spor la desfășurarea activităților intelectuale, la planificarea călătoriilor, studiilor sau poți demara un proiect profesional gândit mai demult. Ar fi bine să te sfătuiești cu persoanele instruite din anturajul apropiat si sa înveți din experiențele lor. După-amiaza zilei este potrivita vizionarii unui film sau unui spectacol de teatru. Este posibil ca partenerul de viață sa îți ceara explicații pentru acțiunile tale.

Rac

Împreuna cu partenerul de viață sau colaboratorii vei fi nevoit sa discuții cheltuielile comune si modul de folosire si administrare a bunurilor comune. Fii prudent si tine cont de sfaturile sau nevoile celorlalți, pentru ca riști sa strici relații si situații parteneriale bune. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna, alături de membrii familiei. Ambianta domestica îți priește de minune.

Leu

Se anunță o zi cu multă muncă, indiferent ca stai acasă sau mergi la serviciu. Ar fi bine sa alegi treburile prioritare, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna si liniște. Cineva din familie te poate ruga sa-l ajuți fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gandeste-te la propunerilor celorlalți si acționează in consecință. Spre seara, bucura-te de confortul casei si de prezenta celor dragi.

Fecioară

Sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii. Traversezi o perioada in care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putința celor dragi de a-ti oferi iubire este diminuată. Orienteaza-ti eforturile si afecțiunea spre tine însuți si lasa-i pe ceilalți deoparte. Activitățile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag si de încredere te pot liniști si bucura foarte mult.

Horoscopul zilei

Balanță

Ambianța familială poate fi deranjată astăzi de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei să dorească mai multi bani de la tine sau măcar sa le faci cadouri si favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifica-ti bugetul, in primul rand cum ai tu nevoie si apoi orienteaza-te si spre nevoile celorlalți. Treburile gospodărești se desfășoară anevoios, de aceea fii prudent.

Scorpion

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele diferite mult de tine, ca vârstă. Poți afla multe lucruri interesante despre cum sa-ti dezvolți personalitatea și cum să-ți îmbunătățești viată. Unele aspecte dezbătute ti-ar putea crea disconfort, pentru ca recunoști în sinea ta ca sunt adevărate si că ar cam trebui să iei măsuri. Fii răbdător cu tine însuți si asuma-ti responsabilitățile care-ti revin.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment poți fi destabilizat, existând riscul sa iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuiește fiecare situație si apoi acționează cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjinii in toate demersurile tale de astăzi. Totul este sa ceri ajutor si sa-l si accepți din toata inima. Spre seara, bucura-te de odihna si de cei dragi.

Capricorn

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca îți este dificil sa te concentrezi pe activități solicitante si pe dialogurile cu ceilalți. Posibil sa te necăjești datorita principiilor de viața ale celor apropiați. Ar fi bine sa te detașezi de tumultul cotidian si sa te gândești la tine si la planurile tale de viața. Sunt momente bune de-ti revizii atitudinea, stilul de viața si relațiile cu ceilalți. Odihneste-te mai mult!

Vărsător

Senzația ca se petrec multe in culisele vieții tale este accentuata. In special in segmentul profesional se pare ca exista frământări, se fac si se desfac tot soiul de situații de care tu afli abia după ce s-au desfășurat. Fii prudent si ocupa-te serios de îndatoririle tale! A te lăsa pe baza altora este o idee total contraindicata in perioada pe care o traversam. Rezerva-ti momente pentru plimbări in aer liber. 

Pești

Datorita prietenilor este posibil sa te necăjești mult astăzi. Unii vor dori să-ți dea sfaturi, fără sa le ceri, dar pe undeva au dreptate. Fii deschis la ceilalți si alege ce consideri ca este bun si de folos tie. Cu siguranța printre banalități, acuze sau simple dialoguri vei găsi informații deosebite si interesante. Spre seara, ti-ar prinde bine o plimbare in aer liber, un masaj sau un tratament de îngrijire a corpului.

Articolul precedentCelebrul Târg de la Negreni, anulat și în acest an din cauza pandemiei
Articolul următorBărbatul căzut de pe o schela de la 10 metri, a murit în ciuda eforturilor medicilor