Acasă Lifestyle HOROSCOP 2021 Taur. Zodia ta va străluci în acest an

HOROSCOP 2021 Taur. Zodia ta va străluci în acest an

272
0
horoscop 2021 taur

HOROSCOP 2021 TAUR. Semnul tău are atât de multe de așteptat cu nerăbdare în 2021. Ai trecut prin niște schimbări atât fabuloase în ultima perioadă, încât acum este timpul să strălucești și să trăiești cea mai bună viață. Semnul tău a fost puternic și constant chiar și în timp ce lumea s-a agitat și a trecut prin ciclurile intense de conjuncție de anul trecut care au avut loc între Jupiter, Saturn și Pluto.

HOROSCOP 2021 Taur. Zodia ta va străluci în acest an

O recapitulare rapidă a acestei alinieri în Capricorn: conjuncții între Saturn și Pluto (12 ianuarie); Jupiter și Saturn (4 aprilie, 30 iunie, 12 noiembrie); și Saturn și Jupiter în Vărsător (21 decembrie). Lumea a trecut prin atâta intensitate în 2020, totuși semnul tău pământesc a călărit-o. Faimoasa ta „nu renunța niciodată la atitudine” te deosebește de mulțime! De fapt, probabil că intrați anul acesta cu mult mai multă hotărâre ca niciodată. Da, mai sunt atât de multe de făcut în toate tărâmurile vieții tale, dar tu ești Bull-ul de succes, care este întotdeauna gata să-ți păstreze poziția și să aștepte, iar sfidarea ta este uluitoare.

Horoscop 2021 Taur. Acesta ar trebui să fie un an fantastic pentru semnul ambițios al taurului. O mulțime de evenimente dinamice vă vor influența pe toate nivelurile vieții personale, dragoste și victorii în carieră. Ești steaua strălucitoare a spectacolului datorită tranzitului continuu al lui Uranus prin semnul tău, începând din 2018 și destinat să strălucească prin prima ta casă de apariție personală până în 2025! Anul acesta este definit de aspectul pătrat major dintre Uranus prin Taur și Saturn în Vărsător. Acest lucru permite interacțiunile și ajustările sociale bruste care vă pot schimba viața – și, de asemenea, vă pot face să vă simțiți extrem de vulnerabili.

HOROSCOP 2021 Taur. Zodia ta va străluci în acest an

Împingerea către cealaltă parte este despre ce este vorba. Te vei simți mai conectat spiritual la comunitatea ta și recunoscut pentru talentele tale înnăscute. Rolul lui Saturn în viața ta acum te duce la un nivel mai public, care poate aduce faimă bruscă în anumite capacități. În orice caz, sunteți invitați să pășiți într-un sentiment mai larg de autoritate și să rămâneți întemeiat pe parcursul procesului. Tranzitul lui Venus prin zodiac în acest an se referă la dragoste și apreciere. Pregătiți-vă pentru ca planeta voastră de origine să intre într-o fază retrogradă în semnul pământesc al Capricornului la sfârșitul anului și așteptați recompense cosmice dacă vă urmați adevărata chemare și rămâneți fidel sinelui cel mai autentic.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop 2021 Berbec: Anul pare minunat pentru zodia pasională a Berbecului