Acasă Eveniment Un tânăr din Cuzdrioara își caută sufletul pereche la emisiunea ”Mireasa”, de...

Un tânăr din Cuzdrioara își caută sufletul pereche la emisiunea ”Mireasa”, de pe Antena 1

543
0
Catalin din Cuzdioara
Catalin din Cuzdioara
Timp de lectura: < 1 minut

Sezonul 8 al emisiunii ”Mireasa” a început luni, 28 august, cu opt băieți, opt fete și cinci mame. Printre tinerii care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1, cu speranța că își vor găsi sufletul pereche, se află și Cătălin Farcaș, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cuzdrioara.

Cătălin are o familie unită, iar mama lui nu poate participa la emisiune pentru că are o surioară în vârstă de 12 ani și trebuie să se ocupe de ea. Tânărul din Cuzdrioara este pasionat de mașini și are propria afacere în domeniul în care lucrează de la 18 ani.

În cadrul testimonialului acordat emisiunii de pe Antena 1, Cătălin a spus că nu l-ar deranja să locuiască la oraș, deși a crescut la țară și îi place acolo. El caută o femeie drăguță, înțelegătoare, harnică, sexy, care să îi fie mereu alături, arată dej24.ro

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie – toate acestea fac parte din fenomenul ”Mireasa”.

Articolul precedentVeste bună: Începând din 1 septembrie, gratis vineri pe mijloacele CTP și în Baciu
Articolul următorPrea tare: Adjunctul șefului de post din Așchileu, prins la furat baloți de fân