Acasă Ultima Oră Veste bună pentru bucureșteni! GRAFIC cu evoluția descendentă a infectărilor în Capitală,...

Veste bună pentru bucureșteni! GRAFIC cu evoluția descendentă a infectărilor în Capitală, prezentat de primarul general, Nicușor Dan

485
0
veste-buna-pentru-bucuresteni!-grafic-cu-evolutia-descendenta-a-infectarilor-in-capitala,-prezentat-de-primarul-general,-nicusor-dan
Timp de lectura: < 1 minut

 

„Eforturile bucureștenilor și ale autoritățile sanitare dau rezultate în combaterea COVID-19. Avem toate șansele să menținem acest ritm descrescător al numărului de îmbolnăviri în Capitală dacă respectăm în continuare regulile de protecție. 

Să fim atenți și solidari în continuare, fiindcă nu e departe momentul în care vaccinul va fi disponibil și în România, iar lupta împotriva coronavirusului va deveni mai ușoară”, scrie primarul general al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit bilanțului de coronavirus prezentat duminică de autorități, Bucureștiul și Ilfovul continuă să prezinte cea mai mare transmitere comunitară a virusului, chiar dacă în ultimele 24 de ore, numărul de cazuri a scăzut.

În Ilfov și București, rata de infectare a scăzut duminică față de ziua precedentă.

Rata de infectare în Capitală a scăzut de la 6,43, cât a fost raportat sâmbătă, la 6,16 de cazuri la 1.000 de locuitori duminică.

În Ilfov, incidența a scăzut de la 6,87 la 6,43 la mia de locuitori.

Articolul precedentCine va fi primul medic roman vaccinat anti-COVID. Are 68 de ani si lucreaza la Institutul “Matei Bals”
Articolul următorVIDEO Prima transa de vaccin anti-COVID a ajuns in Romania. Camionul a intrat in tara prin Vama Nadlac