Acasă FEATURED VIDEO: Medic din Aiud, spulberat pe trecerea de pietoni, pe DN1. Femeia...

VIDEO: Medic din Aiud, spulberat pe trecerea de pietoni, pe DN1. Femeia a murit la spital

710
0
Timp de lectura: < 1 minut

O femeie medic de 45 de ani din Aiud a fost spulberată, sâmbătă seară, de o maşină pe o trecere de pietoni, pe Drumul Naţional 1.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 24 de ani. Victima se afla pe zebră şi traversa strada în momentul în care a fost lovită în plin.

În urma impactului puternic, femeia a suferit răni grave și a fost intubată și transportată la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, după câteva ore, victima şi-a dat ultima suflare.

Conducătorul auto a fost supus probei cu etilotestul şi nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Victima era medic la spitalul din Aiud

eprezentanții spitalului din Aiud au transmis un mesaj pe Facebook după moartea doctoriței de 45 de ani.

Colectivul Spitalului Municipal Aiud este în doliu la stingerea bruscă şi tragică din viaţă a colegei noastre (…) în urma unui accident aseară la ora 20.30. Condoleanţe familei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească”, au transmis, duminică, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei, reprezentanţii unităţii medical

Articolul precedentUn producător din domeniul auto angajează sute de persoane în România: Pe lângă salariu atractiv oferim şi multe bonusuri
Articolul următorCeai: secretul neștiut. De ce trebuie să bem ceai în fiecare zi?