Acasă FEATURED VIDEO Selena Gomez a lansat primul său single în limba spaniolă –...

VIDEO Selena Gomez a lansat primul său single în limba spaniolă – record pe YouTube 

197
0
video-selena-gomez-a-lansat-primul-sau-single-in-limba-spaniola-–-record-pe-youtube 
Timp de lectura: < 1 minut

Cu versurile “De una vez, esta noche” în engleză şi în spaniolă şi recomandarea ca noul single să fie rezervat pe Spotify, Selena Gomez a stârnit o adevărată revoluţie în rândul fanilor săi. Pe YouTube, videoclipul are deja peste 130.000 de vizualizări.

Artista, care este o susţinătoare ferventă a cauzelor comunităţii latino în SUA, s-a declarat de nenumărate ori mândră de rădăcinile sale mexicane.

Selena Gomez anunţase anterior că unul din visurile sale este de a lansa un album în spaniolă, iar surse ale industriei muzicale au asigurat că “De una vez” este primul single de pe viitorul album al artistei, al patrulea din cariera sa muzicală şi primul după 2010, relatează Agerpres.

Indicii despre noul disc au fost oferite chiar de Selena. Cântăreaţa a redistribuit pe Twitter o postare din 2011, în care promitea un album în spaniolă cu menţiunea: “Cred că va merita aşteptarea”.

Selena Gomez, ai cărei bunici sunt mexicani, i-a luat totuşi prin surprindere pe fanii săi. Singura pistă publicitară au fost câteva graffiti-uri apărute în Mexic. Cuvintele “Selena Gomez”, “De Una Vez” şi “Baila Conmigo” au colorat pereţii clădirilor, iar fanii au fost în extaz.

Artista a postat pe reţelele de socializare şi o fotografie romantică, în care apare îmbrăcată într-o rochie florală, cu o împletitură de margarete pe cap şi având în piept o broşă luminată în formă de inimă.

Articolul precedentNou-născut abandonat în parc, găsit fără suflare. Polițiștii sunt în căutarea mamei
Articolul următorMinisterul Sănătății, după ce un primar a fost vaccinat în etapa destinată medicilor: „Nu avem suficiente doze de vaccin pentru toți românii”