Acasă FEATURED Vlăduța Lupău, acuzată de escrocherii cu ajutoarele din pandemie. Cum a scăpat...

Vlăduța Lupău, acuzată de escrocherii cu ajutoarele din pandemie. Cum a scăpat de dosar penal

262
0
Dosar penal pentru Vladuta Lupau
Dosar penal pentru Vladuta Lupau
Timp de lectura: < 1 minut

Cântăreața Vlăduța Lupău se laudă că ia cel puțin 10.000 de euro ca să cânte toată noaptea, la o nuntă, și, totuși, Vlăduța Lupău s-a bucurat la câteva mii de lei, oferite de stat artiștilor afectați de pandemia Covid-19. Și nu oricum, ci comițând o infracțiune, arată Ziar de Cluj.

În baza documentelor măsluite, Vlăduța Lupău Rus a încasat ilegal de la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a județului Sălaj peste 8.000 de lei, potrivit spynews.ro.

După ce au descoperit că artiștii din Sălaj au dat năvală la pomană, susținând că i-a sărăcit pandemia, deși unii șofau mașini de sute de mii de euro, polițiștii și procurorii s-au sesizat din oficiu și au început să verifice documentele în baza cărora aceștia au încasat indemnizațiile.

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în județul amintit au fost deschise aproape 20 de dosare penale, iar unii artiști, care s-au lăcomit, au fost trimiși în judecată și au primit și condamnări.

Alții, cum e și cazul Vlăduței Lupău, au returnat banii imediat după ce s-au trezit cu dosare penale, așa că, indulgenți, procurorii au decis să-i ierte, în condițiile în care pagubele nu depășeau 10.000 de lei, iar suspecții nu aveau antecedente penale și au acoperit găurile provocate în bugetul statului.

Articolul precedentAdio încărcare gratuită! Primăria Cluj vrea bani de la posesorii de mașini electrice
Articolul următorDavid Ciceo, speaker la Conferința “North America/Central Europe Airport Issues”