Acasă Ultima Oră Amenzi pentru cinci localuri din Cluj-Napoca. Au servit clienți în interior.

Amenzi pentru cinci localuri din Cluj-Napoca. Au servit clienți în interior.

178
0
amenzi localuri cluj

Proprietarii a cinci localuri din Cluj-Napoca au primit amenzi serioase pentru că au servit clienți în interior.

28 de clienți au fost serviți în interior la un hotel din Cluj-Napoca, după ce au susținut un examen profesional.

Alte patru localuri au servit mâncare și băuturi în interiorul teraselor amenajate cu pereți temporari din plexiglas și acoperiș.

Amenzi pentru cinci localuri din Cluj-Napoca

„În județul Cluj, în urma acțiunilor punctuale de verificare a operatorilor economici de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, polițiști au constatat că la un hotel din municipiu, angajații hotelului au permis servirea de alimente și băuturi unui grup de 28 de persoane, care erau prezente în incinta hotelului pentru susținerea unui examen de calificare profesională. Societatea care administrează hotelul a fost sancționată pentru încălcarea prevederilor art. 6 pct. 1 din Anexa 3 la HG 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu amendă în sumă de 2.000 lei.

Tot în județul Cluj, pe raza Municipiului Cluj-Napoca au mai fost depistate 4 societăți comerciale care desfășurau activități de servire a publicului cu mâncare și băuturi, în terase special amenajate cu pereți temporari din plexiglas și acoperiș, contrar prevederilor legale, societățile fiind sancționate contravențional cu suma totală de 2.000 lei”, a anunțat MAI.

CITEȘTE ȘI:

Localuri Cluj: 5 dintre cele mai vechi localuri din oraș