Acasă FEATURED Casă care stă să cadă, listată la un preț de lux în...

Casă care stă să cadă, listată la un preț de lux în Alba Iulia: „Și cotețul de găini arată mai bine”

172
0
Timp de lectura: < 1 minut

În contextul creșterii fără precedent a prețurilor pe piața imobiliară, chiar și în localitățile mai mici și în zonele rurale, un anunț privind vânzarea unei case degradate din Alba Iulia a declanșat un adevărat scandal pe internet. Cu un preț solicitat de 75.000 de euro, proprietarul susține că valoarea ridicată se datorează zonei privilegiate în care se află locuința, dar mulți internauți au reacționat cu stupefacție și ironie.

Anunțul, postat pe diverse platforme online, a devenit rapid subiect de discuție și dezbatere, generând o avalanșă de comentarii și reacții din partea utilizatorilor. Ceea ce i-a șocat pe mulți a fost prețul solicitat pentru o casă aflată într-o stare avansată de degradare, comparată chiar cu un coteț de găini de către unii comentatori.

La prima vedere, anunțul nu pare să ofere nimic neobișnuit – o casă veche, construită din cărămidă, cu două camere și un teren de 163 de metri pătrați. Cu toate acestea, problema majoră a apărut odată cu suma exorbitantă cerută de proprietar, fapt care a generat reacții incredulității și ironiei.

Conform postării online, proprietarul argumentează prețul ridicat prin amplasarea privilegiată a locuinței. Cu toate acestea, cei care au analizat anunțul și au observat detaliile au pus sub semnul întrebării validitatea acestei justificări. Casa într-o stare de degradare avansată necesită demolare și ulterior, construirea unei noi locuințe implică un efort considerabil în obținerea autorizațiilor necesare.

Reacțiile pe internet nu au întârziat să apară, cu mulți internauți sugerând că suma solicitată pare a fi o greșeală sau o glumă proastă. Comentariile s-au axat pe faptul că casa în această stare pare departe de a merita o investiție atât de mare. Unii au mers chiar mai departe, afirmând că și un coteț de găini arată mai bine decât această proprietate.

Articolul precedentPreotul din Tăuți, dat în judecată de o enoriașă. I-a cerut 50 de milioane ca să-i înmormânteze mama
Articolul următorRecord de vizitatori în 2023 pentru Grădina Botanică „Alexandru Borza”